Κορωνοϊός: Θρήνος για τη νοσηλεύτρια του ΑΧΕΠΑ που πέθανε

Κορωνοϊός: Θρήνος για τη νοσηλεύτρια του ΑΧΕΠΑ που πέθανε

Φίλοι και συνάδελφοι την αποχαιρετούν μέσω Facebook - «Στην αρχή δεν το πίστευε πως κόλλησε!», λεει συνάδελφός της

axepa
Θρήνος επικρατεί στις τάξεις των νοσηλευτών του ΑΧΕΠΑ μετά τον θανατο της νοσηλεύτριας και συναδέλφου τους, Ελευθερίας Μαλλιώρα, η οποία έφυγε σήμερα το πρωί από τη ζωή, μετά από πολυήμερη μάχη με τον κορωνοϊό.

«Σήμερα εφυγε η συναδελφος Ελευθερια Μαλιώρα ΑΧΕΠΑ απο covid 19.... kalo πέρασμα Ελευθερια μου !!! δεν εχω λόγια ......», έγραψε πριν από λίγο φίλη της στο Facebook.

axepa1


axepa2



Ακόμη μια γυναίκα έγραψε «Αβάσταχτος ο πόνος της κάθε απώλειας! Άνθρωποι που μοιραστήκαμε χρόνια στον ίδιο χώρο, ξαφνικά βρισκόμαστε μπροστά σε θανάτους αγαπημένων προσώπων! Καλό πέρασμα στην αιωνιότητα να έχει η ψυχή της! Συλλυπητήρια στους οικείους της!».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ελευθερία Μαλλιώρα έδινε τις τελευταίες τρεις εβδομάδες τεράστια μάχη για να κρατηθεί στην ζωή στη μονάδα εντατικής θεραπείας όπου νοσηλευόταν. Τραγικη φιγούρα η θεία της άτυχης γυναίκας, η οποία πληροφορήθηκε σήμερα το πρωί τον θάνατό της.

«Έχασε τη ζωή της από τον ιό που πολεμούσε καθημερινά χωρίς φόβο» αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια της εκλιπούσας και τους συναδέλφους της.

«Για εμάς είναι θύμα πολέμου, ηρωίδα αθάνατη» αναφέρει, ζητώντας να κατατάσσονται οι θάνατοι υγειονομικών στα εργατικά ατυχήματα.

Μαρτυρία σοκ: «Στην αρχή δεν το πίστευε πως κόλλησε!»

«Από την αρχή ήταν σε άσχημη κατάσταση. Είχε δυστυχώς υποκειμενα νοσήματα. Μας άφησε γρήγορα», είπε στο «ΘΕΜΑ» συνάδελφος της άτυχης Ελευθερίας Μαλλιώρα που πέθανε από κορωνοιο. Η νοσηλεύτρια του ΑΧΕΠΑ μας είπε πως η άτυχη Ελευθερία στην αρχή δεν πίστευε πως είχε κορωνοϊό.

«Είχε αναπνευστικό πρόβλημα και πολυνευροπαθεια. Δεν ήταν δυνατόν να την σώσουν. Η ίδια στην αρχή δεν το πίστευε ότι κολλησε», μας ανέφερε η συνάδελφος της.

Σύμφωνα με τη συνάδελφό της, μάχιμη νοσηλεύτρια με πολλές δυνατότητες υπεύθυνη συνεπής και εργασιομανής.


Ειδήσεις σήμερα: 

Ομογενείς επιχειρηματίες στους New York Times: «Οι ΗΠΑ να σταματήσουν την Τουρκία»

Έρχονται τα 18 αεροσκάφη Rafale από τη Γαλλία

Ρεβεγιόν με room service για όσους διαμένουν στα ξενοδοχεία - Ποιες ημέρες αναστέλλεται η λειτουργία εστιατορίων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης