Μήνυμα αισιοδοξίας στο ΑΧΕΠΑ: Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο - Συγκινημένος ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης

Μήνυμα αισιοδοξίας στο ΑΧΕΠΑ: Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο - Συγκινημένος ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης

 «Βρισκόμαστε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ το οποίο ήταν από την αρχή της πανδημίας στην πρώτη γραμμή», δήλωσε, μεταξύ άλλων, στο μήνυμά του, ο Κωνσταντίνος Ζέρβας

dentro-5
Νότα αισιοδοξίας δόθηκε το απόγευμα στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, όπου φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Ένα έλατο 10 μέτρων τοποθετήθηκε την περασμένη Παρασκευή στην κεντρική είσοδο του Νοσοκομείου, προσφορά του Ταξιάρχη Χαλκιδικής, προκειμένου να δώσει ένα μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας σε όλους τους ασθενείς και το προσωπικό, όπου καθημερινά δίνουν μάχη ενάντια στον κορωνοϊό.

Thestival.gr Δήλωση Ζέρβα στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ


Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, η αντιδήμαρχος τουρισμού και πολιτισμού Μαρία Καραγιάννη, ο διοικητής του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, καθώς και αρκετοί εργαζόμενοι του νοσηλευτικό προσωπικού.

Ο Κ. Ζέρβας, ο οποίος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του φάνηκε αρκετά συγκινημένος τόνισε μεταξύ άλλων: «φέτος έχουμε ένα διαφορετικό χριστουγεννιάτικο άναμμα του δέντρου. Βρισκόμαστε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ το οποίο ήταν από την αρχή της πανδημίας στην πρώτη γραμμή. Ήρθαμε εδώ για να δώσουμε χαρά και ανάσα στους συμπολίτες μας και κοντά σε εκείνους που νοσούν και δίνουν τη μάχη με την αρρώστια. Δεύτερον στους συγγενείς και φίλους τους που βρίσκονται δίπλα τους και τους φροντίζουν. Απέναντι σε όλο το διοικητικό και νοσηλευτικό προσωπικό που κάνει το παν υπερβαίνοντας ανθρώπινες δυνάμεις δίνοντας 24 ώρες την εβδομάδα αυτή τη μάχη. Άλλωστε η καρδιά της Θεσσαλονίκης χτυπά σε αυτά εδώ τα νοσοκομεία και είναι εξαιρετικά σημαντικό όλοι εμείς να βρισκόμαστε δίπλα τους. Ειδικά αυτές τις μέρες, γιατί το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων είναι η αγάπη και η αλληλεγγύη».

Πηγή: thestival

Ειδήσεις σήμερα

Κορωνοϊός: Στα 1.382 τα νέα κρούσματα - 579 οι διασωληνωμένοι, 102 θάνατοι

Χουάν Κάρλος: Πέπλο μυστηρίου γύρω από την «εξαφάνισή» του στο Αμπου Ντάμπι

Στέφανος Τσιτσιπάς: Η απάντησή του για το tweet με τα «Harrods» που προκάλεσε αντιδράσεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης