Έκοψαν πρόστιμο σε καρκινοπαθή που επέστρεφε από χημειοθεραπεία

Έκοψαν πρόστιμο σε καρκινοπαθή που επέστρεφε από χημειοθεραπεία

Το οποίο διαγράφηκε έπειτα από ένσταση που υπέβαλαν - Μας έλεγε «κάντε ένσταση», λέει η κόρη της ασθενούς που κατήγγειλε το περιστατικό 

karkinopathis
Μετά το πρόστιμο που έκοψε η Τροχαία σε αιμοδότη που επέστρεφε από το νοσοκομείο έρχεται ένα νέο περιστατικό που μόνο οργή προκαλεί.

Όπως κατήγγειλε τηλεθεάτρια στον ΑΝΤ1 η τροχαία έκοψε πρόστιμο για παράβαση των μέτρων τόσο στην ίδια όσο και στη μητέρα της που πάσχει από καρκίνο την ώρα που επέστρεφαν από τη Θεσσαλονίκη στη Βέροια, μετά τη χημειοθεραπεία που είχε κάνει.

Όπως είπε η μητέρα της μετακινείται για τη θεραπεία της με ειδικό βαν που νοικιάζουν (μέσω νοσηλευτικής εταιρείας) γιατί βρίσκεται σε αναπηρικό καροτσάκι. Κατά την επιστροφή της από την κλινική η Αστυνομία σταμάτησε το βαν στο οποίο επέβαιναν ο οδηγός, ο συνοδηγός που είναι τραυματιοφορέας, η ίδια ως συνοδός και η ασθενής μητέρα της.

«Μας σταμάτησαν στα διόδια. Πίστευα ότι θα μας διευκολύνει, πρέπει να σας γράψω, μας είπε, γιατί είστε υπεράριθμοι. Ήταν τόσο απαθής, όσο και να του εξηγούσαμε. Μας έλεγε «κάντε ένσταση»» ανέφερε η γυναίκα.

Ο αστυνομικός που τους σταμάτησε έκοψε πρόστιμο 300 ευρώ στον καθένα (και στην ασθενή).

Σύμφωνα με το GRTimes.gr τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου, η ένσταση των δύο εξετάστηκε από την αρμόδια επιτροπή και κρίθηκε βάσιμη, οπότε το πρόστιμο διαγράφεται.






Ειδήσεις σήμερα: 

Σταθερά υψηλά κρούσματα και νεκροί - Τι δείχνουν τα στοιχεία για τη διασπορά του ιού

Πανελλαδικές: Τι αλλάζει - Πότε θα υποβάλλονται τα δύο μηχανογραφικά

Αυστηρό lockdown από σήμερα σε Γερμανία και Λονδίνο - Οι ελπίδες της Ευρώπης στο εμβόλιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης