Κύκλωμα αλλοδαπών διακινούσε κοκαΐνη στην Κω

Κύκλωμα αλλοδαπών διακινούσε κοκαΐνη στην Κω

Τέσσερις αλλοδαποί οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω

Kws-kokaini
Ακόμη και από την Κρήτη έφτασαν στην Κω άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε., για να συμμετάσχουν στην επιχείρηση που οργανώθηκε από τους αστυνομικούς της τοπικής Ασφαλείας για την εξάρθρωση μιας εγκληματικής οργάνωσης αλλοδαπών που εμπλέκονται στη συστηματική διακίνηση κοκαΐνης στο νησί!

Η έρευνα κράτησε πάνω από ένα μήνα, αλλά τελικά διαπιστώθηκε η δομή της σπείρας, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία των τριών ανδρών και μιας γυναίκας που την αποτελούσαν, χαρτογραφήθηκαν οι διασυνδέσεις τους και συνελήφθησαν στα σπίτια τους και σε αποθηκευτικούς χώρους, οι οποίοι ερευνήθηκαν από τον εκπαιδευμένο στην ανίχνευση ναρκωτικών σκύλο.

Συνολικά, ο σκύλος ανιχνευτής ξετρύπωσε τέσσερις συσκευασίες με κοκαΐνη βάρους 86 γραμμαρίων και 54 ναρκωτικά χάπια, ενώ οι αστυνομικοί κατέσχεσαν ακόμη ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο και ένα μοτοποδήλατο ως μέσα μεταφοράς των ναρκωτικών, εννέα κινητά, πλήθος καρτών sim και μετρητά ύψους 16.570 ευρώ από την διακίνηση ναρκωτικών.

Οι τέσσερις αλλοδαποί οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω κατηγορούμενοι για συγκρότηση, διεύθυνση, συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και προμήθεια, κατοχή, μεταφορά, αποθήκευση και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους περιλαμβάνει άλλα 20 άτομα τα οποία αγόραζαν από αυτούς ναρκωτικά.

Ειδήσεις σήμερα:

Κρίσιμη συνεδρίαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου - Ψάχνουν συμβιβασμό για τα Χριστούγεννα

Ποιες κατηγορίες ασφαλισμένων κατοχυρώνουν σύνταξη πριν τα 67 ή τα 62 στο τέλος του 2020

Λιγότερες οι νέες εισαγωγές για κορωνοϊό στα νοσοκομεία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης