Χριστούγεννα με ήπιο καιρό και χωρίς ιδιαίτερα κρύα, σε αντίθεση όμως με την Πρωτοχρονιά που, όπως εκτιμάται, θα υπερισχύσει ξανά η μεσημβρινή κυκλοφορία, φέρνοντας χειμωνιάτικο σκηνικό του καιρού, με πτώση της θερμοκρασίας και χιόνια προβλέπουν οι μετεωρολόγοι.
Για τον καιρό των Χριστουγέννων, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου, ενημερώνει πως ψυχρές αέριες μάζες θα έρθουν από την Ευρώπη, επηρεάζοντας το κλίμα στη χώρα.
Η τάση που διαμορφώνεται με τα μέχρι στιγμής διαθέσιμα μετεωρολογικά στοιχεία οδηγεί σε έναν ήπιο καιρό τις ημέρες των Χριστουγέννων. Δεν φαίνεται το ίδιο όμως και για την Πρωτοχρονιά μιας και η μεσημβρινή ατμοσφαιρική κυκλοφορία δείχνει να επικρατεί με πολύ κρύο και χιόνια.
Βίντεο καιρού: Παρακολουθήστε την πρόγνωση του καιρού
Δείτε
«Σε ένα οργανωμένο βαρομετρικό χαμηλό που έρχεται από την κεντρική Μεσόγειο και αναμένεται να βαθύνει καθώς θα μετατοπίζεται προς την ανατολική λεκάνη της Μεσογείου», κάνει λόγο ο Κλέαρχος Μαρουσάκης.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ
Δύο ισχυρά κύματα κακοκαιρίας θα απασχολήσουν μεγάλο τμήμα της χώρας μας από...
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.