Άλλες δυο κλοπές είχε κάνει ο «Σπάιντερμαν» της Χαλκίδας

Άλλες δυο κλοπές είχε κάνει ο «Σπάιντερμαν» της Χαλκίδας

Ενδέχεται να έχει διαπράξει και άλλες διαρρήξεις στο παρελθόν

diariksi_arthro
Ξετυλίγεται σιγά-σιγά το κουβάρι με τις διαρρήξεις που είχε κάνει στην περιοχή της Χαλκίδας ο αλλοδαπός διαρρήκτης με τις ακροβατικές ικανότητες, ο οποίος είχε συλληφθεί με κλεμμένη μοτοσικλέτα και αποκαλύφθηκε ότι αναρριχήθηκε με σχοινί στον τρίτο όροφο μιας πολυκατοικίας για να διαρρήξει τρία διαμερίσματα.

Ήδη εξιχνιάστηκαν από την Ασφάλεια και άλλες δύο διαρρήξεις που είχε διαπράξει ο 35χρονος Αλβανός την Πέμπτη και την Παρασκευή. Η πρώτη ήταν σε ένα γραφείο πρώτου ορόφου πολυκατοικίας, στο οποίο σκαρφάλωσε από τον ακάλυπτο χώρο, μπήκε στο εσωτερικό από ένα ανασφάλιστο παράθυρο και προκάλεσε φθορές σε διάφορα έγγραφα του ενοίκου, κάποια από τα οποία έκλεψε. Η δεύτερη διάρρηξη είχε γίνει σε ένα διαγνωστικό κέντρο του οποίου παραβίασε ένα παράθυρο και άρπαξε τρεις φορητούς υπολογιστές.

Ο αλλοδαπός… «Σπάιντερμαν» εντοπίστηκε την Παρασκευή να οδηγεί τη μηχανή την οποία είχε κλέψει λίγο νωρίτερα και οι αστυνομικοί κατάσχεσαν το σχοινί και ένα σφυρί που χρησιμοποίησε ως διαρρηκτικό εργαλείο. Είχαν περάσει μόλις τέσσερις ημέρες από την προηγούμενη σύλληψή του για την κλοπή της μηχανής.

Για την υπόθεση αυτή δικάστηκε την Πέμπτη από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Χαλκίδας. Καταδικάστηκε σε φυλάκιση 12 μηνών με αναστολή, άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος, αλλά συνέχισε τις ακροβατικές διαρρήξεις! Η προανάκριση συνεχίζεται, για να εξιχνιαστούν και άλλες κλοπές που ενδέχεται να είχε διαπράξει.

Ειδήσεις σήμερα:

Brexit: Φον ντερ Λάιεν και Τζόνσον αποφασίζουν σήμερα αν θα συνεχισθούν οι συνομιλίες

Click away: Πρεμιέρα σήμερα για το λιανεμπόριο - Ανησυχούν οι επιστήμονες για αύξηση των κρουσμάτων

Λονδίνο: Κοσμοσυρροή στους εμπορικούς δρόμους και «καμπανάκι» από τους ειδικούς για τρίτο κύμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης