Lockdown: Απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 22:00 έως τις 7 Ιανουαρίου

Lockdown: Απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 22:00 έως τις 7 Ιανουαρίου

«Δεν υπάρχει πρόθεση να αλλάξει το ωράριο νυχτερινής απαγόρευσης. Να τηρήσουμε τώρα τα μέτρα και θα δούμε για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων», είπε ο Στέλιος Πέτσας

apagoreusi-kykloforias-athina2-768x377-768x377
Διευκρινίσεις σχετικά με το τι θα ισχύσει κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων με τις μετακινήσεις έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

Ο Στέλιος Πέτσας, ανακοίνωσε τη διατήρηση της απαγόρευσης μετακινήσεων κατά τις ώρες από τις 10 το βράδυ έως τις 5 το πρωί, καθ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου από Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020 μέχρι τις 7 Ιανουαρίου 2021, καθώς και της αποστολής SMS στο 13033 για τις αναγκαίες μετακινήσεις.

Διευκρίνισε επίσης ότι για μετακινήσεις που σχετίζονται με το λιανεμπόριο, τα κομμωτήρια και τα βιβλιοπωλεία, στο προαναφερθέν πλαίσιο λειτουργίας τους, θα πρέπει να δηλώνεται ο αριθμός 2.

Ωστόσο δεν έδωσε συγκεκριμένες λεπτομέρειες αναφορικά με τις βραδιές των γιορτών, τα οικογενειακά τραπέζια και τα ρεβεγιόν.

«Είναι ξεκάθαρο πως θα υπάρχει η απαγόρευση μετακίνησης από τις 10 έως τις 5 το πρωί από την Κυριακή και έως τις 7 Ιανουαρίου. Αυτό είναι το ωράριο νυχτερινής απαγόρευσης και δεν υπάρχει πρόθεση να αλλάξει. Να τηρήσουμε τα μέτρα αυτά από την Κυριακή και μετά και καθώς θα φτάνουμε στα Χριστούγεννα θα ξαναδούμε οποιαδήποτε λεπτομέρεια αφορά την παραμονή των Χριστουγέννων», είπε ο Στέλιος Πέτσας.

Eνημέρωση πολιτικών συντακτών από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα


Ειδήσεις σήμερα:

«Κουνγκ Φου σιδερένιου καβάλου»: Η αλλόκοτη τεχνική που μοιάζει με... βασανιστήριο (βίντεο)

Τζο Μπάιντεν και Κάμαλα Χάρις οι «προσωπικότητες της χρονιάς» για το περιοδικό ΤΙΜΕ

Χάνουν τις αποζημιώσεις 80.000 ιδιοκτήτες ακίνητων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης