Βόλος: Στην φυλακή για 40 ημέρες ο ταραξίας «Κάμελ»

Βόλος: Στην φυλακή για 40 ημέρες ο ταραξίας «Κάμελ»

Του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης για 40 ημέρες μετά την επίθεση σε βάρος φοιτήτριας

fylaki-livadeia
Ένοχο για εξύβριση, απειλή και απόπειρα απλής σωματικής βλάβης έκρινε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου τον 37χρονο με το προσωνύμιο «Κάμελ», ο οποίος επιτέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας σε μια 20χρονη φοιτήτρια και του επέβαλε ποινή φυλάκισης 40 ημερών χωρίς αναστολή, την οποία θα εκτίσει.

Ο 37χρονος φέρεται να απείλησε τη νεαρή κοπέλα ότι θα την κάψει, την έβρισε χυδαία και πέταξε εναντίον της μια πέτρα, που ευτυχώς εκείνη κατάφερε να αποφύγει. Ο «Κάμελ» προκάλεσε συγκίνηση στην απολογία του, στην οποία αποκάλυψε ότι έχασε πριν από τρία χρόνια τη μητέρα του και έμεινε μόνος, χωρίς να δικαιούται επίδομα από την Πρόνοια. Είπε, ακόμη, ότι επιβιώνει χάρη στη βοήθεια των πολιτών που του δίνουν λίγο φαγητό κι ότι κοιμάται όπου βρει.

Οι ειδικοί της Ψυχιατρικής Κλινικής του Αχιλλοπούλειου νοσοκομείου έχουν αποφανθεί ότι ο «Κάμελ» δεν χρήζει νοσηλείας κι ότι είναι εξαρτημένος από το «σνιφάρισμα» της... βενζίνης με την οποία συνήθως περιλούζει τις γυναίκες-θύματά του! Μάλιστα, υποστήριξε ότι παρακολουθείται ήδη από γιατρό και λαμβάνει θεραπευτική αγωγή, ενώ παρακολουθεί και το πρόγραμμα «Πιλότος» για τον εθισμό του. Ωστόσο, δέχθηκε την απόφαση του δικαστηρίου και οδηγήθηκε στη φυλακή για δεύτερη φορά μέσα στα τελευταία δύο χρόνια.

Ειδήσεις σήμερα:

«Κουνγκ Φου σιδερένιου καβάλου»: Η αλλόκοτη τεχνική που μοιάζει με... βασανιστήριο (βίντεο)

Τζο Μπάιντεν και Κάμαλα Χάρις οι «προσωπικότητες της χρονιάς» για το περιοδικό ΤΙΜΕ

Χάνουν τις αποζημιώσεις 80.000 ιδιοκτήτες ακίνητων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης