Βόλος: Νέο επεισόδιο σε βάρος φοιτήτριας από τον «Κάμελ»

Βόλος: Νέο επεισόδιο σε βάρος φοιτήτριας από τον «Κάμελ»

Η κοπέλα τρομοκρατήθηκε - Κατήγγειλε το περιστατικό στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής

police
Για μια ακόμη φορά βρέθηκε στα κρατητήρια ο 37χρονος ταραξίας γνωστός με το προσωνύμιο «Κάμελ» που αναστατώνει κάθε τόσο τον Βόλο με επιθέσεις, κυρίως εναντίον γυναικών τις οποίες περιλούζει με βενζίνη και τις βρίζει χυδαία, μετά την επίθεσή του σε μία νεαρή φοιτήτρια στη Νέα Ιωνία.

Η κοπέλα περπατούσε ανυποψίαστη το απόγευμα της Δευτέρας, όταν ο άγνωστός της άνδρας άρχισε να την εξυβρίζει με ακατανόμαστες εκφράσεις και να την απειλεί, ενώ πέταξε και ένα αντικείμενο εναντίον της χωρίς να την πετύχει! Τρομοκρατημένη άρχισε να τρέχει και, τελικά, κατάφερε να ξεφύγει από τον εξαγριωμένο 37χρονο.

Χρειάστηκε να περάσουν ώρες για να συνέλθει από το σοκ η φοιτήτρια και μόνο το μεσημέρι της Τρίτης μπόρεσε να πάει στο αστυνομικό τμήμα, όπου κατήγγειλε τι συνέβη και έδωσε την περιγραφή του δράστη. Οι αστυνομικοί της έδειξαν φωτογραφίες του «Κάμελ», τον οποίο αναγνώρισε κι έτσι λίγο αργότερα τον συνέλαβαν και σχημάτισαν μια ακόμη δικογραφία σε βάρος του για απειλή και εξύβριση με την οποία τον οδήγησαν στην Εισαγγελία Βόλου.

Στις 6 και στις 7 Νοεμβρίου, ο «Κάμελ» είχε βρεθεί δύο φορές πεσμένος στο δρόμο στη Νέα Ιωνία με επιφανειακά τραύματα που είχε προκαλέσει στα χέρια του στην προσπάθειά του να κόψει τις φλέβες του και είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Ο 37χρονος είχε εξεταστεί πολλές φορές από την δημόσια Ψυχιατρική Υπηρεσία Βόλου, στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης που διέταξε ο εισαγγελέας.

Ωστόσο, οι ψυχίατροι γνωμάτευσαν ότι δεν πρόκειται για ψυχιατρικό, αλλά για αντικοινωνικό περιστατικό, ότι έχει πλήρη συνείδηση των πράξεών του και ότι πρέπει να οδηγηθεί σε ειδικό κέντρο για να απεξαρτηθεί από την βενζίνη. Ωστόσο, οι αδελφές του δεν θέλουν να έχουν σχέση μαζί του και δεν τον βοηθούν, με αποτέλεσμα να έχει μείνει άστεγος.

Ειδήσεις σήμερα: 

Viral ο κόκκινος πρωινός ουρανός της Αθήνας - Δείτε φωτογραφίες

Κρούσματα κορωνοϊού σε 50 περιοχές - Απαγορευτική η εικόνα για άνοιγμα λιανεμπορίου

120 δόσεις, μηδενικά επιτόκια και «κούρεμα» οφειλών ζητούν οι εκπρόσωποι της αγοράς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης