Βόλος: Ανήλικοι δραπέτες κυκλοφορούσαν με κλεμμένο φορτηγάκι

Βόλος: Ανήλικοι δραπέτες κυκλοφορούσαν με κλεμμένο φορτηγάκι

Μόλις που πρόλαβαν να δραπετεύσουν, συνελήφθησαν - Στην Χαλκίδα εντοπίστηκε οδηγός με κλεμμένη μοτοσυκλέτα

astunomia
Λιγότερο από 24 ώρες χάρηκαν την ελευθερία τους δύο ανήλικοι Έλληνες που είχαν δραπετεύσει το απόγευμα της Κυριακής από το Ίδρυμα Αγωγής Ανήλικων Αρρένων Στοιχειώδους Εκπαίδευσης στον Βόλο, όπου κρατούνταν εκτίοντας ποινές για κλοπές, και κυκλοφορούσαν με κλεμμένο όχημα.

Αμέσως μετά την απόδρασή τους, οι «άγουροι» κακοποιοί τρύπωσαν στις εγκαταστάσεις μιας εταιρίας σε άλλη περιοχή της Μαγνησίας και έκλεψαν ένα Ι.Χ. φορτηγάκι, με το οποίο κατευθύνθηκαν προς την Φωκίδα. Όμως, το μεσημέρι της Δευτέρας τους σταμάτησαν για έλεγχο αστυνομικοί του τμήματος Ευπαλίου, που διαπίστωσαν ότι το όχημα δεν τους ανήκε.

Από τα στοιχεία τους εξακριβώθηκε ότι οι δυο ανήλικοι είχαν αποδράσει από το Ίδρυμα κι έτσι συνελήφθησαν και προσήχθησαν στο τμήμα, όπου σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για κλοπή τροχοφόρου και απόδραση και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άμφισσας. Μετά την άσκηση της σχετικής δίωξης, μετήχθησαν στο Βόλο για να εγκλειστούν και πάλι στο Ίδρυμα.

Οδηγούσε κλεμμένη μοτοσυκλέτα στην Χαλκίδα

Σε έλεγχο υποβλήθηκε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ένας αλλοδαπός που εντοπίστηκε να οδηγεί μοτοσυκλέτα στη Χαλκίδα, αλλά διαπιστώθηκε ότι το ίδιο απόγευμα είχε δηλωθεί η κλοπή της στο αστυνομικό τμήμα Ερέτριας. Ο αλλοδαπός συνελήφθη κι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας κατηγορούμενος για κλοπή τροχοφόρου, ενώ η κλεμμένη μοτοσυκλέτα κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της.

Ειδήσεις σήμερα:

Σύγκρουση τεσσάρων οχημάτων στη λεωφόρο Αθηνών – Αυξημένη κίνηση

Πότε θα καταβληθεί το δώρο Χριστουγέννων και τι ισχύει για τους εργαζόμενους σε αναστολή

Στο νοσοκομείο με κορωνοϊό ο Μητροπολίτης Καστοριάς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης