Σε δρόμους, πεζοδρόμια, πεζόδρομους και άλλα σημεία στην 1η Δημοτική Κοινότητα και συγκεκριμένα στο Κουκάκι επικεντρώθηκε από νωρίς το πρωί σήμερα η μεγάλη δράση καθαριότητας-απολύμανσης του Δήμου Αθηναίων, που σχεδόν ένα χρόνο τώρα πραγματοποιείται κάθε Κυριακή.
Μια ομάδα ανθρώπων της Διεύθυνσης Καθαριότητας-Ανακύκλωσης με περισσότερα από 20 οχήματα (μικρά και μεγάλα πλυστικά, σάρωθρα και δυο δεκάτονες υδροφόρες με μπεκ) σάρωσαν την ευρύτερη περιοχή στο Κουκάκι.
Σκούπισαν, καθάρισαν, έπλυναν και απολύμαναν, σε μια επιχείρηση η οποία δεν μπορεί να γίνει με την ίδια επιτυχία και με το ίδιο αριθμό μέσων, σε εργάσιμη ημέρα, λόγω της αυξημένης κυκλοφορίας οχημάτων.
Το αποτέλεσμα μετά από κάθε τέτοια επιχείρηση είναι δρόμοι, πεζοδρόμια, πλατείες και άλλα σημεία σε ολόκληρες γειτονιές να είναι πιο καθαρά και με την απολύμανση που γίνεται, πιο ασφαλή υγειονομικά για κατοίκους και επισκέπτες.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.