Ύποπτο θεώρησαν οι αστυνομικοί του τμήματος Κισσάμου Χανίων έναν αλλοδαπό τον οποίο εντόπισαν να κινείται μέσα στη νύχτα στα Χανιά και τον σταμάτησαν για έλεγχο, από τον οποίο διαπιστώθηκε ότι μετέφερε λαθραία τσιγάρα. Πιο σημαντικά, όμως, ήταν όσα βρήκαν στη συνέχεια στο σπίτι του.
Ο αλλοδαπός συνελήφθη καθώς πάνω του βρέθηκαν 17 πακέτα τσιγάρων τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης και κατασχέθηκαν, όπως και 130 ευρώ ως προερχόμενα από παράνομες δραστηριότητες. Ακολούθησε έρευνα μαζί με άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στην κατοικία του, όπου βρέθηκαν εννέα κινητά τηλέφωνα, πέντε tablet και ένας φορητός υπολογιστής.
Ο δράστης δεν μπορούσε να δικαιολογήσει την κατοχή των ηλεκτρονικών ειδών που κατασχέθηκαν και ερευνάται αν πρόκειται για λαθραία ή προϊόντα κλοπών, πράγμα που θα φανεί από την προανάκριση η οποία διενεργείται. Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων κατηγορούμενος για παραβάσεις του Τελωνειακού Κώδικα.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Μέσα από τη σειρά «Πετυχαίνουμε μαζί 2026: Success Stories», τα METRO Cash & Carry δίνουν τον λόγο στους ανθρώπους του κλάδου Ho.Re.Ca. για να μιλήσουν για τις επιχειρήσεις τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις συνεργασίες που συμβάλλουν στην εξέλιξή τους.