Αυξημένη παρατηρείται η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας, με την εικόνα στους πιο κεντρικούς οδικούς άξονες του Λεκανοπεδίου Αττικής, να μη θυμίζουν σε τίποτε την περίοδο του lockdown.
Οι επιδημιολόγοι αναφέρουν ότι τα μέτρα δεν τηρούνται με ευλάβεια και μια «ματιά» σήμερα στην κίνηση στους δρόμους καταγράφει χαλαρότητα στις μετακινήσεις.
Το πρωί της Τετάρτης προκλήθηκε μποτιλιάρισμα επί της λεωφόρου Κηφισίας και σε άλλους κεντρικούς δρόμους, ενώ αυτήν την ώρα αυξημένη είναι η κίνηση στη λεωφόρο Κατεχάκη στο ρεύμα προς Αθήνα, αλλά και στο κέντρο της πόλης στο ύψος του Χίλτον, επί της λεωφόρου Βασιλέως Κωνσταντίνου.
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία από το κέντρο διαχείρισης κυκλοφορίας της Περιφέρειας Αττικής, σήμερα το πρωί, από τις 8 το πρωί μέχρι και τις 10:00, 1.000 με 1.200 οχήματα την ώρα διήλθαν από την λεωφόρο Αλεξάνδρας, ενώ 6.000 οχήματα την ώρα διήλθαν από την Εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.