PS5. Μία λέξη χίλια συναισθήματα!

PS5. Μία λέξη χίλια συναισθήματα!

Φαντάσου να μπορούσες να το πάρεις ΔΩΡΟ!! Τώρα μπορείς να το πάρεις ΔΩΡΟ!!

1_963x541

Sponsored Content

Αν αυτή η δήλωση σου φαίνεται υπερβολική, η φρενίτιδα που έχει προκαλέσει το PS5 είναι άνευ προηγουμένου. Σύμφωνα μάλιστα με πρόσφατη έρευνα του Reddit, η συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών του PlayStation είτε θα ζητήσουν άδεια, από την ετήσια που δικαιούνται, είτε θα την πάρουν με τον πιο κλασικό τρόπο, δηλώνοντας ασθένεια. Όλα αυτά, για να περάσουν λίγο ποιοτικό χρόνο με την κονσόλα της επόμενης γενιάς.

Με μοναδική φουτουριστική σχεδίαση, ταχύτατο custom-made επεξεργαστή, μνήμη υψηλής απόδοσης 16GB GDDR6 και εξελιγμένη AMD Radeon RDNA 2 GPU, ταχύτατη αποθηκευτική μονάδα Ultra High Speed SSD 825GB και αποκλειστικό ελεγκτή Ι/Ο, η κονσόλα επαναπροσδιορίζει εν πολλοίς το gaming.

Στην Ελλάδα το PS5 λανσαρίστηκε στις 19 Νοεμβρίου και αν δεν έχεις προλάβει ήδη να το παραγγείλεις, προτείνουμε να δώσεις μια ευκαιρία στον εαυτό σου, να το κερδίσει. Σωστά άκουσες, να το κερδίσεις. Το ekioskys.gr και η Heineken σε βάζουν αυτόματα στην κλήρωση για 1 PS5, αρκεί να αγοράσεις μία οποιαδήποτε μπίρα Heineken, μπαίνοντας στο www.ekioskys.gr. Η ισχύς του διαγωνισμού είναι μέχρι 20 Δεκεμβρίου και όσες περισσότερες παραγγελίες κάνεις, τόσες περισσότερες οι συμμετοχές σου στην κλήρωση.

Μην χάνεις καιρό. Η μπίρα άλλωστε είναι παραδοσιακά το απαραίτητο συνοδευτικό τόσο του gaming όσο και της μπάλας. Φτιάξε την κάβα σου λοιπόν, γιατί τόσο το champions league όσο και το PS5 ζητάνε παγωμένη Heineken και χρόνο. Από αυτό σίγουρα έχεις και περίσσευμα.

Ανακεφαλαιώνουμε λοιπόν. Εν μέσω πανδημίας 3 είναι τα πιο hot trends της περιόδου.
Κλείσιμο
1) Βλέπεις champions league με τον Ολυμπιακό να παίζει 1/12 ενάντια στην Μασσαλία και 9/12 ενάντια στην Πόρτο, ενώ 8/12 δεν χάνεις με τίποτα Barcelona vs Juventus. Απολαμβάνεις τους αγώνες καλύτερα με μία Heineken, θυμήσου.

2) Παίζεις PS5 μέχρι το πρωί και μάλλον ξεκινάς με Resident Evil 8: Village και Gran Turismo 7. Πάει καλύτερα με μία Heineken και πολύ τσιμπολόγημα. Θα τα βρεις όλα στο ekioskys.gr

3) Κάνεις online τα ψώνια σου, από είδη περιπτέρου και μίνι μάρκετ, μέχρι είδη κάβας και όλα τα ψώνια για τις καθημερινές ανάγκες σου, στο ekioskys.gr, γιατί σε βάζει στην κλήρωση για να πάρεις ΔΩΡΟ το PS5, έχει ελάχιστη παραγγελία μόλις 3€, ενώ παραδίδει άμεσα και με δωρεάν μεταφορικά!! Κι εσύ τόοοοσες ώρες στην οθόνη σου θα παραγγείλεις ξανά και ξανά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης