Κορωνοϊός - Σταμπουλίδης (ΘΕΜΑ 104,6): Η άρση του lockdown εξαρτάται από τις εισηγήσεις των ειδικών

Κορωνοϊός - Σταμπουλίδης (ΘΕΜΑ 104,6): Η άρση του lockdown εξαρτάται από τις εισηγήσεις των ειδικών

Ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Καταναλωτή, ξεκαθάρισε ότι είναι νωρίς και όλα εξαρτώνται από τις εισηγήσεις των ειδικών

iraklio-lockdown
Μεγάλη είναι η κινητικότητα της ηλεκτρονικής αγοράς, συγκριτικά με την πρώτη καραντίνα τον Απρίλιο, σύμφωνα με τον Παναγιώτη Σταμπουλίδη, γενικό γραμματέα Εμπορίου και Καταναλωτή.

Μιλώντας στον ρ/σ ΘΕΜΑ 104,6 σημείωσε ότι τον Απρίλιο οι περισσότερες αγορές αφορούσαν σε τεχνολογικά είδη, ενώ πλέον οι καταναλωτές αγοράζουν προϊόντα για οικιακή χρήση.

Για την άρση του lockdown, ξεκαθάρισε ότι είναι νωρίς και όλα εξαρτώνται από τις εισηγήσεις των ειδικών. Δεν απέκλεισε παρόλα αυτά απαντώντας σε σχετική ερώτηση, το ενδεχόμενο να υπάρξουν δυο διαφορετικές γεωγραφικές ταχύτητες για το άνοιγμα της αγοράς. Αλλά όπως είπε προς το παρόν, πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στη τήρηση των μέτρων.

Παράλληλα, δεν απέρριψε το ενδεχόμενο να υπάρξει ένας συγκεκριμένος τρόπος για τη μετακίνηση των πολιτών, στα πρότυπα του 13033. «Υπάρχουν διάφοροι τεχνικοί παράμετροι που εξετάζουμε, αλλά δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Για τα Χριστούγεννα, υπογράμμισε αυτό που ήδη είναι γνωστό, ότι φέτος θα εορταστούν διαφορετικά χωρίς μετακινήσεις και μεγάλες συγκεντρώσεις σε σπίτια, καθώς όλοι αγωνιζόμαστε όπως είπε να μειωθούν τα κρούσματα και να βγούμε από αυτή την κατάσταση. Επισήμανε, ότι χρειάζεται ψυχραιμία και όταν έρθει η ώρα θα γίνουν οι ανακοινώσεις από την κεντρική διαχείριση.

Ειδήσεις σήμερα

O «Τσάντλερ» από τα «Φιλαράκια» αρραβωνιάστηκε - Ποια είναι η κατά 22 έτη μικρότερη μνηστή του; 

Τεράστια τρύπα που άνοιξε ξαφνικά σε δρόμο στο Κουίνς «κατάπιε» αυτοκίνητο - Δείτε φωτογραφίες

Δημόπουλος: «Όταν εγκριθούν τα εμβόλια δεν θα χρειάζεται δισταγμός για το αν θα τα κάνουμε»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης