Δραματική μαρτυρία από φίλο του 39χρονου DJ: Πάλευε επί τρεις εβδομάδες στην εντατική

Δραματική μαρτυρία από φίλο του 39χρονου DJ: Πάλευε επί τρεις εβδομάδες στην εντατική

Τρεις εβδομάδες έδωσε μάχη στην εντατική του Γεννηματάς για να κρατηθεί στη ζωή ο 39χρονος αλλά δεν άντεξε - Τραγική φιγούρα η γυναίκα του η οποία βρίσκεται σε κατάσταση σοκ

dj33
Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες του θανάτου του γνωστού μουσικού παραγωγού Δημήτρη Μπέλλου ο οποίος έχασε τη ζωή του από κορωνοιό μετά από τρεις εβδομάδες νοσηλείας στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».

Οι γιατροί έκαναν τα πάντα για να μείνει ζωντανός. «Από αυτά που ξέρουμε ο Δημήτρης ήταν τρεις βδομάδες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Δεν ξέρουμε πως κόλλησε και από που», είπε στο protothema.gr, ένας φίλος του.

Όπως ανέφερε είχε μεγάλο πρόβλημα με την αναπνοή του και οι γιατροί έκαναν τα πάντα για να τον κρατήσουν στη ζωή. Οι γιατροί αναγκάστηκαν να του κάνουν τραχειοτομη για να τον διατηρήσουν αλλά ήταν μάταιο. «Ήταν στον αναπνευστήρα αλλά δεν υπήρχε ανταπόκριση!», μας είπε ακόμη ένας συνεργάτης του.

Τραγική φιγούρα της ιστορίας η γυναίκα του Ιωάννα η οποία βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Ο DJ Decibel είχε δει λίγο καιρό την κόρη του να γεννιέται ωστόσο δυστυχώς δεν πρόλαβε να την χαρεί. Όσοι τον γνώριζαν κάνουν λόγο για έναν ευχάριστο άνθρωπο ο οποίος ήταν πάντοτε χαμογελαστός και είχε μεγάλο πάθος για τη μουσική του. Μάλιστα είχε κάνει αρκετές συνεργασίες.

Ο περίγυρος του είναι σοκαρισμένος και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως έφυγε τόσο γρήγορα από τη ζωή καθώς δεν είχε κανένα υποκείμενο νόσημα.

Ειδήσεις σήμερα

Βίντεο: Η συγκλονιστική στιγμή της διάσωσης 7χρονου που έμεινε 52 μέρες αιχμάλωτος «παιδόφιλου»

Νέες απίστευτες εικόνες από Σερβία: Χαμός στο λαϊκό προσκύνημα του Πατριάρχη Ειρηναίου

Ανήλικος έκρυψε ναρκωτικά μέσα σε Γυμνάσιο στον Πειραιά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης