Σοκ: Πέθανε από κορωνοϊό ο 39χρονος Έλληνας Dj Decibel
Ο 39χρονος δεν είχε υποκείμενα νοσήματα και νοσηλευόταν σε ΜΕΘ του νοσοκομείου Γεννηματάς - Ήταν πατέρας δύο μικρών κοριτσιών, μόλις 40 ημερών το δεύτερο!
Σοκ προκαλεί η είδηση για τον θάνατο του 39χρονου γνωστού Έλληνα Dj Decibel από κορωνοϊό.
Ο Δημήτρης Μπέλλος είχε προσβληθεί από κορωνοϊό και νοσηλευόταν σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.
Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, o άτυχος 39χρονος δεν είχε κανένα υποκείμενο νόσημα. Για 2 με 3 ημέρες εμφάνισε πυρετό και μετά δεν μπορούσε να αναπνεύσει. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» και οι γιατροί τον κράτησαν για νοσηλεία. Λίγο μετά διασωληνώθηκε. Εδωσε γενναία μάχη με τον ιό αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε.
Ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο μικρών κοριτσιών. Το δεύτερο παιδάκι του είναι μόλις 40 ημερών! Η είδηση για τον θάνατό του προκάλεσε θλίψη στον κόσμο της μουσικής και όχι μόνο. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πολλές είναι οι αναρτήσεις για τον άτυχο 39χρονο αλλά και τα μηνύματα συμπαράστασης προς την οικογένειά του.
Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος υπέβαλε επίσημα αίτηση για την ίδρυση του Deree University - Τι σημαίνει αυτό για τους υποψήφιους φοιτητές και φοιτήτριες που θέλουν ένα πτυχίο, το οποίο θα αναγνωρίζει επαγγελματικά και ακαδημαϊκά δικαιώματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»