Απίστευτη ταλαιπωρία αντιμετώπισαν το πρωί της Παρασκευής οι οδηγοί στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας, όπου επικράτησε χάος με ουρές χιλιομέτρων, εξαιτίας δύο τροχαίων ατυχημάτων.
Τα δυο τροχαία ατυχήματα (ανάμεσα σε δύο ΙΧ και στα δύο περιστατικά) σημειώθηκαν στο ύψος της Αχαρνών και στο ύψος της Ροσινιόλ, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί για τουλάχιστον μια ώρα μεγάλο μποτιλιάρισμα στην περιοχή.
Η κίνησηέχει ομαλοποιηθεί στην περιοχή. Οι οδηγοί θα συναντήσουν μικροκαθυστερήσεις αυτή την ώρα, στο ρεύμα προς Πειραιά, από Νέα Φιλαδέλφεια μέχρι και το ύψος της Νέας Χαλκηδόνας, όπως και στο ύψος στις Τρεις Γέφυρες.
Τα οχήματα έχουν απομακρυνθεί και στα δύο τροχαία.
ΔΕΗ Tour of Hellas 2026: Εντυπωσιακή αγωνιστική διαδρομή μέσα από 863,8 χιλιόμετρα και 5 περιφέρειες της χώρας - Δράσεις για το ποδήλατο σε όλες τις μορφές του για μικρούς και μεγάλους με το ΔΕΗ Power Up The Race