Κορωνοϊός: Σε καραντίνα 15 άτομα στον Δήμο Λαγκαδά: «Χάσαμε τη μπάλα», λέει ο δήμαρχος

Κορωνοϊός: Σε καραντίνα 15 άτομα στον Δήμο Λαγκαδά: «Χάσαμε τη μπάλα», λέει ο δήμαρχος

Τι λένε στο protothema.gr o δήμαρχος Γιάννης Ταχματζίδης κι ο αντιδήμαρχος Νίκος Αναστασιάδης

corona123lagada
«Έχω έντονο πονοκέφαλο. Και μεγάλη αδιαθεσία. Την Τρίτη βγήκα θετικός σε τεστ που κάναμε στον Δήμο. Ήμασταν τέσσερις αντιδήμαρχοι στην τεχνική υπηρεσία είμαστε όλοι θετικοι. Υπάλληλοι δεν είναι πολλοί θετικοί». Με αυτά τα λόγια περιγράφει στο «ΘΕΜΑ» ο Νίκος Αναστασιάδης, Αντιδήμαρχος Λαγκαδά, τη μεγάλη διασπορά κορωνοϊού στον Δήμο.

anastasiadis
Ο Αντιδημαρχος Λαγκαδα, Νίκος Αναστασιάδης


Ο ίδιος διαγνώστηκε θετικός μαζί με ακόμη τρεις αντιδημάρχους μετά τα τεστ που έγιναν στην περιοχή. Ο ένας από τους αντιδημάρχους μάλιστα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και την τελευταία στιγμή δεν μπηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. «Ένας από εμάς είναι στο νοσοκομείο. Πάει καλύτερα. Ευτυχώς δεν έχει μπει στη μονάδα εντατικής θεραπείας», μας είπε ο κ. Αναστασιαδης.

Σε καραντίνα έχουν μπει πάνω από 15 άτομα στον δήμο Λαγκάδα Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με πληροφορίες προχθες έγιναν τεστ σε πάνω από 161 άτομα και άρχισαν να εντοπίζονται τα πρώτα κρούσματα.

«Εδώ χάσαμε τη μπάλα. Δεν ξέρουμε από που κόλλησαν. Οι τρεις ήταν στο ίδιο κτίριο. Τέσσερις αντιδήμαρχοι θετικοί. Οι τρεις με ήπια συμπτώματα», δήλωσε στο protothema.gr ο Δήμαρχος Λαγκαδά Γιάννης Ταχματζίδης και συνέχισε: «Ο τέταρτος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο. Τρεις συνεργάτες μου είναι επισης θετικοί. Οι δυο ασυμπτωματικοί. Ένας με ήπια συμπτώματα. Συνολικά 15 εργαζόμενοι από διάφορες υπηρεσίες Ο Δήμος δεν έκλεισε εγώ πρέπει να πηγαίνω κάθε μέρα εκεί».

Στο μεταξύ, κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων κεντρικής Μακεδονίας που έγινε με τηλεδιάσκεψη ο κ. Ταχματζίδης έκανε έκκληση να ενισχυθούν οι υπηρεσίες των δήμων που πλήττονται από τον νέο κορωνοϊό -και ιδίως η καθαριότητα.


Ειδήσεις σήμερα: 

Νοσηλεύτρια-εθελόντρια στο protothema.gr: «Γιατί αφήνω πίσω την κόρη μου, γονείς και συναδέλφους»

Δεν μπαίνει σε προληπτική καραντίνα ο Μητσοτάκης - Αρνητικό το τεστ του

Πώς ήταν η πρώτη μέρα τηλεκπαίδευσης: «Κύριε, με πέταξε έξω. Μπορείτε να με ξαναβάλετε;»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης