Κορωνοϊός: Σε καραντίνα 15 άτομα στον Δήμο Λαγκαδά: «Χάσαμε τη μπάλα», λέει ο δήμαρχος
Τι λένε στο protothema.gr o δήμαρχος Γιάννης Ταχματζίδης κι ο αντιδήμαρχος Νίκος Αναστασιάδης
Μίλτος Σακελλάρης
«Έχω έντονο πονοκέφαλο. Και μεγάλη αδιαθεσία. Την Τρίτη βγήκα θετικός σε τεστ που κάναμε στον Δήμο. Ήμασταν τέσσερις αντιδήμαρχοι στην τεχνική υπηρεσία είμαστε όλοι θετικοι. Υπάλληλοι δεν είναι πολλοί θετικοί». Με αυτά τα λόγια περιγράφει στο «ΘΕΜΑ» ο Νίκος Αναστασιάδης, Αντιδήμαρχος Λαγκαδά, τη μεγάλη διασπορά κορωνοϊού στον Δήμο.
Ο Αντιδημαρχος Λαγκαδα, Νίκος Αναστασιάδης
Ο ίδιος διαγνώστηκε θετικός μαζί με ακόμη τρεις αντιδημάρχους μετά τα τεστ που έγιναν στην περιοχή. Ο ένας από τους αντιδημάρχους μάλιστα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και την τελευταία στιγμή δεν μπηκε στηΜονάδα Εντατικής Θεραπείας. «Ένας από εμάς είναι στο νοσοκομείο. Πάει καλύτερα. Ευτυχώς δεν έχει μπει στη μονάδα εντατικής θεραπείας», μας είπε ο κ. Αναστασιαδης.
Σε καραντίνα έχουν μπει πάνω από 15 άτομα στον δήμο Λαγκάδα Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με πληροφορίες προχθες έγιναν τεστ σε πάνω από 161 άτομα και άρχισαν να εντοπίζονται τα πρώτα κρούσματα.
«Εδώ χάσαμε τη μπάλα. Δεν ξέρουμε από που κόλλησαν. Οι τρεις ήταν στο ίδιο κτίριο. Τέσσερις αντιδήμαρχοι θετικοί. Οι τρεις με ήπια συμπτώματα», δήλωσε στο protothema.gr ο Δήμαρχος Λαγκαδά Γιάννης Ταχματζίδης και συνέχισε: «Ο τέταρτος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο. Τρεις συνεργάτες μου είναι επισης θετικοί. Οι δυο ασυμπτωματικοί. Ένας με ήπια συμπτώματα. Συνολικά 15 εργαζόμενοι από διάφορες υπηρεσίες Ο Δήμος δεν έκλεισε εγώ πρέπει να πηγαίνω κάθε μέρα εκεί».
Στο μεταξύ, κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων κεντρικής Μακεδονίας που έγινε με τηλεδιάσκεψη ο κ. Ταχματζίδης έκανε έκκληση να ενισχυθούν οι υπηρεσίες των δήμων που πλήττονται από τον νέο κορωνοϊό -και ιδίως η καθαριότητα.
Σε μια νέα στρατηγική κίνηση που διευρύνει την παραγωγική της βάση και ενισχύει την παρουσία της στους τομείς της στεγανοποίησης και των έργων υποδομής, η ISOMAT εντάσσει στον Όμιλο το καταξιωμένο ελληνικό brand ESHA, μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής ISOMAT BITUMEN.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας