Τέλος στη ζωή της έδωσε χθες το βράδυ μια 52χρονη που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο της Καβάλας με κορωνοϊό.
Η γυναίκα, όπως αναφέρει το «proininews.gr», νοσηλευόταν στην κλινική COVID και πήδηξε στο κενό από τον τρίτο όροφο του νοσοκομείου.
Η γυναίκα φαίνεται ότι είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας και προχθές, πηγαίνοντας στην περιοχή του Παληού στην Καβάλα, όπου έπεσε στη θάλασσα για να πνιγεί. Μια περίοικος την είδε και ειδοποίησε την αστυνομία και το ΕΚΑΒ που την ανέσυραν ζωντανή. Τότε εκείνη τους είπε ότι ο λόγος που επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή της ήταν ότι είχε βρεθεί θετική στον κορωνοϊό.
Σύμφωνα με τοπικά Μέσα Ενημέρωση, η άτυχη γυναίκα ήταν παντρεμένη και είχε παιδιά. Ειδήσεις σήμερα:
Σε μια αγορά εργασίας που αλλάζει συνεχώς, η αξία των σπουδών δεν κρίνεται μόνο από το πτυχίο αλλά από τις δεξιότητες, τις εμπειρίες και τις προοπτικές που προσφέρουν.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.