Κορωνοϊός: Η αποσωλήνωση 70χρονου και η συγκινητική πρώτη επικοινωνία με την κόρη του

Κορωνοϊός: Η αποσωλήνωση 70χρονου και η συγκινητική πρώτη επικοινωνία με την κόρη του

«Μπαμπάκα, κάνε κουράγιο, σε περιμένουμε, είσαι δυνατός» είπε η κόρη που ενημερώθηκε από την νοσοκόμα για τη θετική εξέλιξη στην υγεία του πατέρα της - Δείτε βίντεο

meth_nosokomeio
«Μπαμπάκα, κάνε κουράγιο, σε περιμένουμε, είσαι δυνατός. Σε περιμένουμε όλοι και σε αγαπάμε», λέει η κόρη ενός 70χρονου ασθενούς, που μόλις αποσωληνώθηκε από τη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γεννηματάς» όπου μεταφέρθηκε, ως ασθενής με κορωνοϊό.

«Κι εγώ σας αγαπώ», λέει ο ασθενής, με προφανή κούραση στην κόρη του. Το νοσηλευτικό προσωπικό βρίσκεται στο πλευρό τόσο των ασθενών όσο και των οικογενειών, που βιώνουν τις δικές τους ώρες αγωνίας. «Το ξέρετε ότι ο πατέρα σας αποσωληνώθηκε;» λέει η νοσοκόμα στο παιδί του, που δεν το πιστεύει ότι ο δικός της μπαμπάς μπορεί και αναπνέει μόνος του.

Όπως δείχνει το βίντεο της τηλεόρασης του OPEN, η πρώτη επικοινωνία γίνεται μέσω τηλεφώνου, με την κόρη να του δίνει δύναμη, αγάπη και κουράγιο. «Μπαμπάκα, κάνε κουράγιο, σε περιμένουμε, είσαι δυνατός. Δυνατά, μπαμπά, μπορείς, σε περιμένουμε όλοι και σε αγαπάμε».




Η αποσωλήνωση του 70χρονου Κώστα ήταν το καλύτερο νέο για όσους εργάζονται στην εντατική του νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς». «Αισθανόμαστε μεγάλη χαρά σε κάθε ασθενή», αναφέρει η διευθύντρια της ΜΕΘ του νοσοκομείου  Ελένη Αντωνιάδου. Για να συμπληρώσει μία γιατρός της ΜΕΘ στην κάμερα του OPEN «τελικά, πάει κάτι καλά. Δεν πάνε όλα στραβά». Πάντως ο αγώνας τους είναι διαρκής, όπως και το άγχος τους, κάτι που δεν μπορούν να αφήσουν πίσω τους, όταν επιστρέφουν σπίτι.



Ειδήσεις σήμερα: 

Η μάχη των ΜΕΘ: Στο 89% η πληρότητα σε Θεσσαλονίκη - Η κατάσταση στις άλλες πόλεις

Συναγερμός στην Εκκλησία με τα κρούσματα σε ιεράρχες - Πώς πιστεύεται ότι έγινε η διασπορά του ιού

Μητσοτάκης στη Βουλή: Έκτακτο δώρο Χριστουγέννων και «πάγωμα» πλειστηριασμών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης