Κρήτη: Επιχείρηση της πυροσβεστικής σε σχολείο για ανήλικο που κατανάλωσε αλκοόλ
Νεαρό αγόρι λυποθύμισε απο μεγάλη κατανάλωση αλκοολ στο 2ο Γυμνάσιο Ηρακλείου και χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβετικής για να μεταφερθεί στο νοσοκομείο
Αναστάτωση επικράτησε το βράδυ της Κυριακής στο 2ο Γυμνάσιο Ηρακλείου, καθώς νεαρό άτομο εισήλθε στο χώρο του σχολικού συγκροτήματος και σύμφωνα με πληροφορίες, κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.
Το ανήλικο αγόρι λιποθύμησε μέσα στο σχολείο και κλήθηκαν διασώστες του ΕΚΑΒ να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες και να τον μεταφέρουν στο εφημερεύον νοσοκομείο. Ωστόσο οι διασώστες δεν μπορούσαν να εισέλθουν στον χώρο, καθώς το σχολείο ήταν κλειστό, έτσι χρειάστηκε και η συνδρομή της Πυροσβεστικής, η οποία κλήθηκε και βρέθηκε άμεσα στο σημείο.
Όταν έφτασαν οι πυροσβέστες, έκοψαν το λουκέτο και εισήλθε στο χώρο το ασθενοφόρο. Οι διασώστες παρέλαβαν το νεαρό αγόρι, το οποίο και μετέφεραν στο εφημερεύον νοσοκομείο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το παιδί είναι σε καλή κατάσταση.
Έρευνα διεξάγεται και από την Αστυνομία, άνδρες της οποίας βρέθηκαν άμεσα στο σημείο.
Κάθε νέα σχολική χρονιά φέρνει μαζί της καινούριες ανάγκες, συνήθειες και, φυσικά, μια νέα σχολική τσάντα. Στο Πλαίσιο, η φετινή Back to School συλλογή αποτυπώνει αυτή την εξέλιξη, με προτάσεις που συνδυάζουν λειτουργικότητα, στυλ, τεχνολογία και δημιουργικότητα.