Επεισόδια μικρής έκτασης και χημικά στην Ευελπίδων

Επεισόδια μικρής έκτασης και χημικά στην Ευελπίδων

Δυνάμεις των ΜΑΤ απάντησαν με χημικά σε αλληλέγγυους που άρχισαν να πετούν αντικείμενα, οταν εμφανίστηκε το βαν με τους συλληφθέντες της συγκέντρωσης στο Νέο Ηράκλειο

evelpidon
Την αντίδραση ομάδας νεαρών που έχουν συγκεντρωθεί στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων προκειμένου να συμπαρασταθούν στους 13 συλληφθέντες της χθεσινής αντιφασιστικής συγκέντρωσης στο Γαλάτσι, προκάλεσε η μεταφορά πριν από λίγο εντός των δικαστηρίων των εννέα συλληφθέντων από τη συγκέντρωση Χρυσαυγιτών στο Νέο Ηράκλειο.

Συγκεκριμένα, οι συγκεντρωμένοι μόλις είδαν το βανάκι της αστυνομίας που μετέφερε τους εννέα συλληφθέντες κατά τη συγκέντρωση Χρυσαυγιτών άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα. Απαντώντας κάποιοι από τους συλληφθέντες που βρίσκονταν μέσα στο αστυνομικό όχημα έκαναν άσεμνες χειρονομίες με αποτέλεσμα να ανάψουν τα αίματα.

Οι υποστηρικτές των αντιφασιστών άρχισαν να πετούν αντικείμενα στο όχημα της αστυνομίας και να το χτυπούν με τα χέρια. Οι δυνάμεις των ΜΑΤ προχώρησαν σε ρίψη χημικών μέσα στο προαύλιο χώρο των δικαστηρίων με αποτέλεσμα για λίγα λεπτά να επικρατήσει πανδαιμόνιο. Μάλιστα, οι υποστηρικτές των αντιφασιστών εξακολουθούν να παραμένουν στο χώρο των δικαστηρίων φωνάζοντας συνθήματα.


Ειδήσεις σήμερα:

Οι «σύμμαχοι» του Ερντογάν: Ποια καθεστώτα στηρίζουν τον «ιερό πόλεμο» του Τούρκου προέδρου;

Επταμελής σπείρα μοίραζε μέσω ΕΦΚΑ επιδόματα-μαϊμού έως 2.000 ευρώ

H gay φωτογράφηση έχει τη... δική της ιστορία!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης