Mέχρι και το τελευταίο λεπτό πριν την επιβολή του lockdown εκατοντάδες Θεσσαλονικείς διασκέδαζαν ξεφρενα, αδιαφορώντας για το βεβαρημένο επιδημιολογικό φορτίο
Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος ζήτησε σήμερα από την εισαγγελέα ποινικής δίωξης Παναγιώτα Γκίκα να παραγγείλει στις αρμόδιες αστυνομικές αρχές τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.
Ο εισαγγελέας ζήτησε να εξεταστεί εάν στο νυχτερινό πάρτι που έγινε λίγο πριν την εφαρμογή του lockdown στην πόλη παραβιάστηκαν οι διατάξεις περί συναθροίσεων, για τον αριθμό των συμμετεχόντων στο κατάστημα, όπως και για το ωράριο λειτουργίας.
Στην παραγγελία για την προκαταρκτική έχουν επισημανθεί σχετικά δημοσιεύματα. Ακόμη παρήγγειλε να ερευνηθεί εάν τελέστηκε το αδίκημα περί διάδοσης μολυσματικών ασθενειών.
Ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός STEM 2026 , με στρατηγικό συνεργάτη την COSMOTE TELEKOM για 12η συνεχή χρονιά, ανέδειξε πώς η νέα γενιά αξιοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για να δώσει λύσεις με κοινωνικό αποτύπωμα.
ΔΕΗ Tour of Hellas 2026: Εντυπωσιακή αγωνιστική διαδρομή μέσα από 863,8 χιλιόμετρα και 5 περιφέρειες της χώρας - Δράσεις για το ποδήλατο σε όλες τις μορφές του για μικρούς και μεγάλους με το ΔΕΗ Power Up The Race
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.