Ο Flex βρήκε εργαστήριο υδροπονικής κάνναβης

Ο Flex βρήκε εργαστήριο υδροπονικής κάνναβης

Ο σκύλος αποδείχθηκε πολύτιμος βοηθός των αστυνομικών στα Τρίκαλα

Trikala-Flex-ydroponiki-kannabi
Πολύτιμη αποδείχθηκε, για μια ακόμη φορά, η παρουσία του σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών “Flex” στην έρευνα που έγινε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας στο σπίτι ενός υπόπτου για καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών στα Τρίκαλα.

Ο εκπαιδευμένος σκύλος- ανιχνευτής ξετρύπωσε αρχικά πέντε συσκευασίες με αποξηραμένη κάνναβη συνολικού βάρους 447 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά τα οποία κατασχέθηκαν, αλλά στη συνέχεια βρήκε και το αυτοσχέδιο εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργειας που είχε στήσει ο δράστης σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Εκεί, καλλιεργούσε τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 40 εκατοστών τα οποία φώτιζε με μία λάμπα υπέρυθρων ακτινών εξασφαλίζοντας την θέρμανσή τους. Ο ένοικος του σπιτιού συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων κατηγορούμενος για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

Μίνι χασισοφυτεία και στην Λευκάδα

Μεσημεριανή «επίσκεψη» έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας στην κατοικία ενός Έλληνα στη Λευκάδα, όπου ανακάλυψαν μια μίνι φυτεία από τρία δενδρύλλια κάνναβης ύψους 1,10 μέτρου. Τα χασισόδεντρα ξεριζώθηκαν, ενώ κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας που του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης