Σόου με καθηγήτρια Λυκείου: Δεν θέλω μάσκα, πάρτε μου μάσκαρα

Σόου με καθηγήτρια Λυκείου: Δεν θέλω μάσκα, πάρτε μου μάσκαρα

Συνελήφθη η καθηγήτρια μετά τις καταγγελίες των μαθητών και τη δημοσιοποίηση του θέματος - Ο διευθυντής του σχολείου προχώρησε σε μήνυση κατά της εκπαιδευτικού

kathigitria
Μετά τον σάλο που προκλήθηκε, συνελήφθη η καθηγήτρια Λυκείου στον Υμηττό με την άκρως ανεύθυνη συμπεριφορά. Αρνιόταν πεισματικά να φορέσει μάσκα, ενώ έβαζε απουσία στους μαθητές που της ζητούσαν κάτι τέτοιο.

Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA ο διευθυντής του σχολείου προχώρησε σε μήνυση κατά της εκπαιδευτικού.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του καναλιού σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος της φιλολόγου, η οποία φέρεται είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές, αφού πέρασε Πειθαρχικό για ανάλογο παράπτωμα.

«Η καθηγήτρια αυτή έχει μια δικιά της ιδεολογία, δεν θέλει να φοράει τη μάσκα» σημείωσε μιλώντας στην εκπομπή Live News του Mega ο προεδρος του δεκαπενταμελούς του σχολείου, ενώ ένας από τους μαθητές, προκαλώντας εντύπωση για την υπευθυνότητα των παιδιών σε αντίθεση με την ασυνείδητη συμπεριφορά της καθηγήτριας, τόνισε: «Της λέμε και εμείς οι μαθητές να βάλει μάσκα αλλά το αρνείται».

«Δεν υπάρχει κορωνοϊός»

Σύμφωνα με τους μαθητές, η καθηγήτρια είναι αρνητής του κορωνοϊού και ιδεολογικά αντίθετη με τη χρήση μάσκας.

«Υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει κορωνοϊός, δεν παθαίνει κανείς τίποτα, δεν κολλάει κανείς» αναφέρει στο MEGA ένας μαθητής του σχολείου.

Κλείσιμο
Οι συστάσεις για να φορέσει τη μάσκα της είναι καθημερινές ακόμα και από τον διευθυντή του σχολείου, αλλά δεν συμμορφώνεται.

Πάρα το γεγονός ότι έχει γίνει αναφορά και στη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση, η φιλόλογος επιμένει να μην φοράει μάσκα, ενώ δεν κρατάει ούτε τις απαραίτητες αποστάσεις με τους μαθητές.

Οι μόνες αποστάσεις που κράτησε ήταν όταν της ζητήσαμε να σχολιάσει τη στάση της, απαντώντας: «No comment».

«Πάρτε μου μάσκαρα»

Η κατάσταση έχει ξεφύγει, αφού στις συστάσεις που τις γίνονται, η καθηγήτρια απαντά με απουσίες. «Πήγαμε να της μιλήσουμε και μας πέταξε έξω από την τάξη» ανέφερε ένας μαθητής.

Οι μαθητές αναγκάστηκαν να κάνουν αποχή ως ένδειξη διαμαρτυρίας, αλλά και πάλι εμφανίστηκε στο μάθημα χωρίς μάσκα.

Ιδιαίτερα ανήσυχοι οι μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Υμηττού, φοβούνται για τη διασπορά του ιού στο σχολείο τους, αφού ζουν με ευπαθείς ομάδες στο σπίτι.

Μάλιστα οι μαθητές προσφέρθηκαν να της αγοράσουν μάσκα και έμειναν εμβρόντητοι με την απάντησή της: «Πάρτε μου μάσκαρα».


Ειδήσεις σήμερα

«Έκρηξη» κρουσμάτων στη Θεσσαλονίκη - Τι αλλάζει από τα ξημερώματα του Σαββάτου στις μετακινήσεις και τις μάσκες

Ερσίν Τατάρ: Θα προτείνω στον ΟΗΕ λύση δύο κρατών στην Κύπρο

Δημοσκόπηση Pulse: Αυξάνεται το προβάδισμα της ΝΔ στις 18 ποσοστιαίες μονάδες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης