Άκρως ανεύθυνη συμπεριφορά καθηγήτριας Λυκείου στον Υμηττό: «Αρνούμαι να φορέσω μάσκα, αγοράστε μου μάσκαρα»

Άκρως ανεύθυνη συμπεριφορά καθηγήτριας Λυκείου στον Υμηττό: «Αρνούμαι να φορέσω μάσκα, αγοράστε μου μάσκαρα»

Η φιλόλογος εμφανίζεται ιδεολογικά αντίθετη στη χρήση μάσκας, αρνείται ότι υπάρχει κορωνοϊός και βάζει απουσίες σε όσους μαθητές τής ζητούν να φορέσει μάσκα - Ανησυχία στο σχολείο, αγωνία για τα παιδιά που ζουν με ευπαθείς ομάδες

kathigitria-maska-2048x1178
Απαράδεκτη είναι η στάση καθηγήτριας που αρνείται ότι υπάρχει κορωνοϊός και μάλιστα όταν μαθητές τής ζητούν να φορέσει μάσκα τούς βάζει... απουσία, ενώ με κυνικό ύφος δίνει την εξής αφοπλιστική απάντηση σε όσους την καλούν να ακολουθήσει τις συστάσεις των ειδικών: «αγοράστε μου μάσκαρα».

Παρόλο που ο κορωνοϊός εξαπλώνεται με ταχύ ρυθμό σε όλη τη χώρα, η καθηγήτρια σε επαγγελματικό Λύκειο στον Υμηττό αρνείται να συμμορφωθεί με τα μέτρα και δίνει το κακό παράδειγμα μέσα στην τάξη, την ώρα του μαθήματος.


«Η καθηγήτρια αυτή έχει μια δικιά της ιδεολογία, δεν θέλει να φοράει τη μάσκα» σημείωσε μιλώντας στην εκπομπή Live News του Mega ο προεδρος του δεκαπενταμελούς του σχολείου, ενώ ένας από τους μαθητές, προκαλώντας εντύπωση για την υπευθυνότητα των παιδιών σε αντίθεση με την ασυνείδητη συμπεριφορά της καθηγήτριας, τόνισε: «Της λέμε και εμείς οι μαθητές να βάλει μάσκα αλλά το αρνείται».

«Δεν υπάρχει κορωνοϊός»

Σύμφωνα με τους μαθητές, η καθηγήτρια είναι αρνητής του κορωνοϊού και ιδεολογικά αντίθετη με τη χρήση μάσκας.

Κλείσιμο
«Υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει κορωνοϊός, δεν παθαίνει κανείς τίποτα, δεν κολλάει κανείς» αναφέρει στο MEGA ένας μαθητής του σχολείου.

Οι συστάσεις για να φορέσει τη μάσκα της είναι καθημερινές ακόμα και από τον διευθυντή του σχολείου, αλλά δεν συμμορφώνεται.

Πάρα το γεγονός ότι έχει γίνει αναφορά και στη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση, η φιλόλογος επιμένει να μην φοράει μάσκα, ενώ δεν κρατάει ούτε τις απαραίτητες αποστάσεις με τους μαθητές.

Οι μόνες αποστάσεις που κράτησε ήταν όταν της ζητήσαμε να σχολιάσει τη στάση της, απαντώντας: «No comment».

«Πάρτε μου μάσκαρα»

Η κατάσταση έχει ξεφύγει, αφού στις συστάσεις που τις γίνονται, η καθηγήτρια απαντά με απουσίες. «Πήγαμε να της μιλήσουμε και μας πέταξε έξω από την τάξη» ανέφερε ένας μαθητής.

Οι μαθητές αναγκάστηκαν να κάνουν αποχή ως ένδειξη διαμαρτυρίας, αλλά και πάλι εμφανίστηκε στο μάθημα χωρίς μάσκα.

Ιδιαίτερα ανήσυχοι οι μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Υμηττού, φοβούνται για τη διασπορά του ιού στο σχολείο τους, αφού ζουν με ευπαθείς ομάδες στο σπίτι.

Μάλιστα οι μαθητές προσφέρθηκαν να της αγοράσουν μάσκα και έμειναν εμβρόντητοι με την απάντησή της: «Πάρτε μου μάσκαρα».

Ειδήσεις σήμερα

Κορωνοϊός: Ανοιχτό το λιανεμπόριο και στις «κόκκινες» περιοχές

Χρυσή Αυγή: Με χειροπέδες η εγκληματική οργάνωση πήρε τον δρόμο για τις φυλακές (βίντεο + φωτό)

Χρυσή Αυγή: Τυλιγμένη με σεντόνι μεταφέρθηκε από τη ΓΑΔΑ η Βενετία Πόπορη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης