Βίντεο: Πρώτη νύχτα στις φυλακές Δομοκού για το διευθυντήριο της Χρυσής Αυγής

Βίντεο: Πρώτη νύχτα στις φυλακές Δομοκού για το διευθυντήριο της Χρυσής Αυγής

Λίγο μετά τις 20.00 το βράδυ οι 27 καταδικασθέντες για διεύθυνση και συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής έφτασαν στις φυλακές Δομοκού

mixaloliakos-0
Στις φυλακές Δομοκού έφτασαν στις 20:15 οι 27 καταδικασθέντες για διεύθυνση και συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής.

Οι 27 καταδικασθέντες θα μεταφερθούν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, όπου θα υποβληθούν σε θερμομέτρηση και τεστ κορωνοϊού, ενώ θα παραμείνουν σε καραντίνα για τις επόμενες 14 ημέρες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα καταδικασμένα μέλη της Χρυσής Αυγής δεν θα έχουν καμία επαφή με τους άλλους κρατούμενους , ενώ ορισμένοι θα προαυλίζονται ξεχωριστά, λόγω των τεταμένων σχέσεων μεταξύ τους.

Δείτε την άφιξη τους:





Κλείσιμο
Νωρίς το απόγευμα αναχώρησαν από την ΓΑΔΑ οι κλούβες της αστυνομίας που μετέφεραν τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στη φυλακή.

Σχεδόν όλοι πέρασαν από το κτήριο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας πριν ολοκληρωθεί η μεταγωγή τους.

Η πρώτη κλούβα που μετέφερε 6 άτομα έφτασε στη Λαμία περίπου τις 5 το απόγευμα. Στο Tμήμα Mεταγωγών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας είχε σημάνει συναγερμός και όλοι οι αστυνομικοί ήταν επί ποδός.

Κάτω από αυστηρά μέτρα  οι κρατούμενοι κατέβηκαν από την κλούβα και μπήκαν στα κρατητήρια. Λίγα λεπτά αργότερα οι 3 από αυτούς αναχώρησαν για το σωφρονιστικό κατάστημα του Δομοκού και οι υπόλοιποι 3 για αυτό του Μαλανδρίνου.

Μετά από 2 ώρες έφτασε και η μεγάλη κλούβα του Τμήματος μεταγωγών, στην οποία επέβαιναν 27 μέλη της Χρυσής Αυγής, ανάμεσά τους τα μεγάλα ονόματα.

Στην Λαμία κατέβηκε μόνο ο χρυσαυγίτης δολοφόνος του Παύλου Φύσσα Γιώργος Ρουπακιάς που με άλλη κλούβα και με συνοδεία ισχυρής δύναμης της αστυνομίας πήρε τον δρόμο για το Μαλανδρίνο.

4 από αυτούς θα μεταφερθούν στα Τρίκαλα, ενώ οι υπόλοιποι 23, ανάμεσά τους ο Νίκος Μιχαλολιάκος , ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο Ηλίας Παναγιώταρος, ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης, ο Γιώργος Γερμενής βρίσκονται ήδη στο σωφρονιστικό κατάστημα του Δομοκού.

xryshaygh_metagwgh122279338_421153888867580_6522684125362039913_n
roupakias7
roupakias1


Ένα άλλο βαν μετέφερε την μοναδική γυναίκα μεταξύ των καταδικασθέντων, πρώην αστυνομικό Βενετία Πόπορη, στις γυναικείες φυλακές Ελαιώνα στη Θήβα.

Πηγή: Megatv.com - TVStar.gr


ΠΟΥ: Σε «επικίνδυνο μονοπάτι» ορισμένες χώρες στην πανδημία του κορωνοϊού

Αντιμέτωπες με μισό εκατομμύριο θανάτους έως τον Φεβρουάριο λόγω κορωνοϊού οι ΗΠΑ

Βίντεο: Χυδαίες ύβρεις από τους Χρυσαυγίτες μέσα από την κλούβα

Με χειροπέδες οι χρυσαυγίτες πήραν τον δρόμο για τις φυλακές (βίντεο + φωτό)

.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης