Σεισμός 5,2 Ρίχτερ κοντά στη Ζάκυνθο - Η δόνηση έγινε αισθητή στην Αχαΐα
Η δόνηση είχε εστιακό βάθος 10 χιλιόμετρα και το επίκεντρο εντοπίζεται 49 χιλιόμετρα δυτικά των Στροφάδων
Σεισμική δόνηση μεγέθους 5,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 02:00 στον θαλάσσιο χώρο δυτικά της Ζακύνθου, σύμφωνα με τις μετρήσεις του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου.
Η δόνηση είχε εστιακό βάθος 10 χιλιόμετρα και το επίκεντρο εντοπίζεται 49 χιλιόμετρα δυτικά των Στροφάδων.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με απινιδωτές σε εμβληματικά κτήρια, όπως το ΜΙΝΙΟΝ και ο Πύργος Πειραιά, και εκπαίδευση εργαζομένων στην ΚΑΡΠΑ, η DIMAND επενδύει στην πρόληψη και την ετοιμότητα απέναντι σε ένα επείγον περιστατικό.