Κύπρος: Εκδήλωση διαμαρτυρίας απόψε στο οδόφραγμα της Δερύνειας

Κύπρος: Εκδήλωση διαμαρτυρίας απόψε στο οδόφραγμα της Δερύνειας

Ενόψει της  εκδήλωσης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, εξέδωσε ανακοίνωση συστήνοντας υπευθυνότητα προς όσους παρευρεθούν

ammoxostos_main
Εκδήλωση διαμαρτυρίας πραγματοποιεί, στις 19:30, στο οδόφραγμα Δερύνειας, η Πρωτοβουλία Μνήμης Ισαάκ-Σολωμού. Η διαμαρτυρία πραγματοποιείται με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στην Αμμόχωστο και όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, η «Πρωτοβουλία Μνήμης Ισαάκ-Σολωμού καλεί όλους τους πολίτες της Κύπρου στο συναπάντημα αντίστασης, το Σάββατο 17 Οκτωβρίου».

Η Πρωτοβουλία καλεί «όλους τους πολίτες που αντιλαμβάνονται την ανάγκη δικαιοσύνης, ελευθερίας και δημοκρατίας, να φωνάξουν ότι δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα λιγότερο από την επιστροφή στην Αμμόχωστο, στην Κερύνεια, στη Μόρφου, στην Καρπασία, στη Μεσαορία, σε όλη τη Λευκωσία».

Καλεί «όλους τους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας να σταθούν καλά, υπερασπιζόμενοι την Ιστορία». Ενόψει της προγραμματισμένης αποψινής εκδήλωσης διαμαρτυρίας στο οδόφραγμα της Δερύνειας, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, εξέδωσε ανακοίνωση συστήνοντας υπευθυνότητα προς όσους παρευρεθούν έναντι οποιασδήποτε τυχόν προβοκατόρικης ενέργειας.

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Συναγερμός για κρούσματα σε γηροκομείο στη Γλυφάδα - Δείτε βίντεο


Γαλλία: Ισλαμιστική τρομοκρατία ο αποκεφαλισμος για τα σκίτσα του Μωάμεθ

Παιδική πορνογραφία: Σοκάρει η δικογραφία για τον παιδόφιλο «δράκο του Instagram»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης