Κορωνοϊός: Ανταλλάζουν συντρόφους χωρίς καμία προστασία σε γνωστό swingers club της Αθήνας

Κορωνοϊός: Ανταλλάζουν συντρόφους χωρίς καμία προστασία σε γνωστό swingers club της Αθήνας

Το συγκεκριμένο μαγαζί τηρεί, μεν, το αυστηρό ωράριο, ωστόσο στο εσωτερικό του δεν τηρείται κανένα μετρο προστασίας για τον κορωνοϊο

Η Αστυνομία συνέλαβε «κουαρτέτο» υπαλλήλων σε σεξ κλαμπ για swingers στον Πειραιά
Νύχτες ακολασίας εν μέσω κορωνοϊού σε ένα από τα μεγαλύτερα swingers club της Αθήνας, το οποίο ανοίγει στις έξι το απόγευμα και κλείνει στις δώδεκα το βράδυ.

Μπορεί ο κορωνοϊός να προβληματίζει τη χώρα και όλοι να λειτουργούν βάσει αυστηρών κανόνων, ωστόσο όπως πληροφορείται το protothema.gr, κάποιοι εξακολουθούν μα δρουν ανεξέλεγκτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα γνωστό κλαμπ ανταλλαγής συντρόφων μπορεί να λειτουργεί έως τις δώδεκα το βράδυ, ωστόσο δεν τηρείται κανένα μετρο προστασίας για τον κορωνοϊο.

Στο γνωστό μαγαζί, όπως καταγγέλθηκε, γίνεται κανονικά ανταλλαγή συντρόφων και οι επαφές είναι αρκετά στενές με αποτέλεσμα να συνιστά υγειονομική βόμβα. «Το επισκέφθηκα πριν μια εβδομάδα και λειτουργούσε κανονικά. Μέσα υπήρχαν αρκετά ζευγάρια που έψαχναν συντροφιά και ήθελαν να κάνουν ανταλλαγή. Καταλαβαίνετε πόσο επικίνδυνο είναι αυτό», ανέφερε ένας επισκέπτης ο οποιος βρέθηκε πρόσφατα στο γνωστό μαγαζί.

Το μαγαζί ανοίγει - προσαρμοζόμενο στα νέα ωράρια λόγω της πανδημίας που έχει χτυπήσει την Ελλάδα- στις έξι το απόγευμα με το ποτό να ξεπερνάει ακόμη και τα 30 ευρώ το άτομο κάποιες βραδιές. Όλα αυτά την ώρα που τα κρούσματα στην Αττική έχουν χτυπήσει... κόκκινο.

Ειδήσεις σήμερα:

«Barmageddon»: Η πανδημία «χτυπά» αλύπητα τα μπαρ της Ευρώπης

Η γυμνή Μέδουσα με το κομμένο κεφάλι του Περσέα γίνεται σύμβολο του... #MeToo στο Μανχάταν

Χατζηδάκης (ΘΕΜΑ 104,6): Με την Τουρκία εξετάζουμε και τα χειρότερα σενάρια - Έχουμε και κόκκινες γραμμές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης