Ο φωτορεπόρτερ του protothema.gr William Faithful απαθανάτισε την πιο συγκλονιστική στιγμή της Μάγδας Φύσσα

Ο φωτορεπόρτερ του protothema.gr William Faithful απαθανάτισε την πιο συγκλονιστική στιγμή της Μάγδας Φύσσα

«Όλο αυτό που ζήσαμε ήταν ανατριχιαστικό...Αν δεν υπήρχε η πίεση της δουλειάς θα είχα παρατήσει τη φωτογραφική μηχανή από τη συγκίνηση», είπε ο φωτορεπόρτερ του protothema.gr

william000
Η ιστορική απόφαση για την καταδίκη της Χρυσής Αυγής είναι γεγονός.

Εκατοντάδες χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης σε Ελλάδα και εξωτερικό έχουν μοιραστεί μηνύματα, βίντεο και φωτογραφίες από το γεγονός που αποτελεί ένα ηχηρό μήνυμα κατά του φασισμού.

Μία από τις πιο συγκλονιστικές φωτογραφίες ανήκει στον φωτορεπόρτερ του protothema.gr William Faithful και απεικονίζει τη μητέρα του Παύλου Φύσσα, μιας γυναίκας που έγινε σύμβολο του αντιφασιστικού αγώνα, της Μάγδας Φύσσα.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε λίγα λεπτά μετά την απόφαση και αποτυπώνει την ανακούφιση και τη δικαίωση της μητέρας αυτής έπειτα από μία πολυετή δικαστική μάχη.

Ο William Faithful είπε για τη μοναδική αυτή λήψη:

«Η στιγμή που την απαθανάτισα, ήταν εκείνη που φώναζε το όνομα του αδικοχαμένου παιδιού της: “Παύλος, Παύλος…” Η υπερένταση ήταν μεγάλη. Ανατρίχιασα! Όλο αυτό που συνέβη σήμερα ήταν μια κάθαρση γι’ αυτή τη γυναίκα και για μας. Όλη αυτή η πολιτική κατάσταση που επικρατούσε, με τους φασίστες… Είναι μία κάθαρση! Μας πήρε στην πλάτη της όλους μας και είναι κάθαρση για την ίδια αλλά και για όλους εμάς τους υπόλοιπους» για να προσθέσει:

«Όλοι χρωστάμε σε αυτή τη γυναίκα που ταλαιπωρήθηκε τόσο πολύ, ένα μεγάλο ευχαριστώ. Όλο αυτό που ζήσαμε ήταν ανατριχιαστικό. Αν δεν υπήρχε η πίεση της δουλειάς θα είχα παρατήσει τη φωτογραφική μηχανή από τη συγκίνηση».

«Εγώ την περισσότερη ώρα ήμουν μέσα στο εφετείο αλλά το κλίμα ήταν φορτισμένο και συγκινησιακό. Αυτά είναι αυτονόητα. Η Μάγδα Φύσσα μας πήρε όλους στην πλάτη της, αυτό θα ξαναπώ και με αυτό θα κλείσω».

Ειδήσεις σήμερα:

Βαρύ πένθος για τον Ζεράρ Ντεπαρντιέ: Μετά τον γιο του, έχασε και τη νύφη του

Συγκλονίζει ο κτηνίατρος στα Χανιά: Σοκαριστικό το θέαμα, αν αργούσαμε δεν θα ζούσε ο σκύλος - Δείτε βίντεο

Η συμβουλή της Βικτόρια Μπέκαμ στη φίλη της Μέγκαν Μαρκλ: «Δείξε τον πραγματικό σου εαυτό. Έτσι θα βουλώσεις τα στόματα!»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης