Σημαντική μεταφοράαφρικανικής σκόνης και τοπικές λασποβροχές αναμένονται για σήμερα, σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού.
Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.grτο επεισόδιο μεταφοράς Αφρικανικής σκόνης που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη αναμένεται να κορυφωθεί το διήμερο Τρίτη 06/10 - Τετάρτη 07/10, ενώ από την Πέμπτη σταδιακά η σκόνη θα υποχωρήσει.
Στο βίντεο που ακολουθεί παρουσιάζεται η πρόγνωση που αφορά τις συγκεντρώσεις σκόνης στη χώρα μας για το προαναφερθέν διάστημα.
Επιπροσθέτως, όπως φαίνεται στο χάρτη που ακολουθεί, κατά τη διάρκεια της Τρίτης 06/10 βροχές οι οποίες θα έχουν χαρακτήρα λασποβροχών αναμένεται να εκδηλωθούν σε περιοχές της δυτικής, κεντρικής και βόρειας χώρας, με πιο γενικευμένα φαινόμενα στα βορειοδυτικά. Ειδήσεις σήμερα:
Από τις τελευταίες βόλτες στην πόλη μέχρι το πρώτο βράδυ στο νησί, τα γυναικεία παπούτσια της νέας συλλογής Parex SS26 είναι σχεδιασμένα για όλες τις μικρές μεταβάσεις του καλοκαιριού
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.