Θανατηφόρο τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός 60χρονος οδηγός
Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες
Τραγικό τέλος βρήκε 60χρονος, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημαπου σημειώθηκε το απόγευμα στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Πολυγύρου, στο ρεύμα προς Χαλκιδική.
Το όχημα που οδηγούσε ο 60χρονος συγκρούστηκε με όχημα στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα, τα οποία τραυματίστηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκαν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.