ΑΣΕΠ: Τα αποτέλεσμα για την προκήρυξη 2Ε/2019 - Όλα τα link

ΑΣΕΠ: Τα αποτέλεσμα για την προκήρυξη 2Ε/2019 - Όλα τα link

ΑΣΕΠ: Τα αποτέλεσμα για την προκήρυξη 2Ε/2019

asep
Εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα της προκήρυξης 2Ε/2019 (ΦΕΚ 17/17.05.2019, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) για την πλήρωση δύο θέσεων Ειδικών Επιστημόνων στο Κέντρο Τεκμηρίωσης και Κοστολόγησης Νοσοκομειακών Υπηρεσιών Ανώνυμη Εταιρεία (ΚΕ.ΤΕ.Κ.Ν.Υ. Α.Ε.), με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου.

Οι προσλήψεις αφορούν σε: 

-Μία θέση στο γνωστικό αντικείμενο «Διοικητικού Οικονομικού» (κωδικός θέσης 10001)

-Μία θέση στο γνωστικό αντικείμενο «Οικονομικού» (κωδικός θέσης 10003)

Δείτε το ΦΕΚ ΕΔΩ

Έχουν αναρτηθεί οι πίνακες προσληπτέων, αναπληρωματικών, δεκτών υποψηφίων κατά το στάδιο της προεπιλογής και μη κληθέντων σε συνέντευξη, κληθέντων σε συνέντευξη και μη προσελθόντων (αποκλειομένων), καθώς και ο πίνακας αποκλειομένων της αξιολόγησης για τυπικούς λόγους.

Κλείσιμο
Διευκρινίζεται ότι σύμφωνα με την υπ' αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι πίνακες δεκτών υποψηφίων κατά το στάδιο της προεπιλογής και μη κληθέντων σε συνέντευξη, κληθέντων σε συνέντευξη και μη προσελθόντων (αποκλειομένων), καθώς και ο πίνακας αποκλειομένων της αξιολόγησης για τυπικούς λόγους εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.), ο οποίος αναγράφεται και στην εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής τους αίτησης.

Οι οριστικοί πίνακες θα προκύψουν μετά την εκδίκαση τυχόν ενστάσεων, η προθεσμία υποβολής των οποίων ορίζεται από την ημέρα Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020 έως και την πάροδο της ημέρας Δευτέρας 12 Οκτωβρίου 2020.

Επισημαίνεται ότι ενστάσεις επιτρέπονται μόνο για λόγους νομιμότητας της διαδικασίας και όχι για την ‘επί της ουσίας’’ κρίση της οικείας επιτροπής αξιολόγησης.

Γνωστοποιείται ότι στο πλαίσιο της λήψης μέτρων για τoν περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού  COVID-19, η υποβολή των ενστάσεων θα γίνεται αποκλειστικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση prosl.enstasi@asep.gr. Τέλος, σύμφωνα με τα ανωτέρω η υπηρεσία μας θα δέχεται ερωτήματα στη διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου d.prosl.17@asep.gr και στο τηλέφωνο 2131319100.

Ειδήσεις σήμερα: 

Ντόναλντ Τραμπ: Θετικός στον κορωνοϊό - Θετική και η Μελάνια

Έως και 13 βαθμούς πάνω από το κανονικό η θερμοκρασία το ΣΚ - Νέοι χάρτες του meteo με τα 35άρια

Ριάνα: «Μάζεψε» στην επίδειξη εσωρούχων της τα πιο... κακά κορίτσια - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης