Διακινούσε «φιξάκια» με κάνναβη σε οικισμό της Δράμας

Διακινούσε «φιξάκια» με κάνναβη σε οικισμό της Δράμας

Δυο κιλά κάνναβης σε σπίτι αλλοδαπού στην Ηλεία

Kabala-Drama-kannabi
«Πάγωσε» ένας κάτοικος οικισμού της Δράμας, όταν χτύπησαν την πόρτα του σπιτιού του οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών που είχαν μαζί τους τον εκπαιδευμένο σκύλο ανιχνευτή, καθώς είχε απλωμένο πάνω σε ένα τραπέζι το παράνομο εμπόρευμα που σκόπευε να διακινήσει!

Το τετράποδο δεν χρειάστηκε καν να... κουραστεί, καθώς στο τραπέζι βρίσκονταν 11 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 616,6 γραμμαρίων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά και ένα τσιγαριλίκι έτοιμο για χρήση. Ο κάτοχός τους συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας.

Δυο κιλά κάνναβης σε σπίτι αλλοδαπού στην Ηλεία

Έβγαλε «λαβράκι» η αιφνιδιαστική έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Ήλιδας στο σπίτι ενός αλλοδαπού σε χωριό της Βουπρασίας καθώς, ανάμεσα σε φύλλα σωριασμένα στον κήπο αλλά και μέσα σε μια γυάλινη συσκευασία, βρήκαν κρυμμένα φυτικά αποσπάσματα κάνναβης συνολικού βάρους ενός κιλού και 900 γραμμαρίων! Ο αλλοδαπός συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας που του άσκησε δίωξη για κατοχή ναρκωτικών.

Άλλοι δύο αλλοδαποί έπεσαν στα χέρια των αστυνομικών του τμήματος Νέστου που έκαναν έφοδο στον χώρο διαμονής τους σε ένα χωριό της Καβάλας και βρήκαν δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 660 γραμμαρίων. Μάλιστα, οι δράστες βρίσκονταν παράνομα στη χώρα και ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Καβάλας τους απήγγειλε κατηγορίες για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση και παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.


Ειδήσεις σήμερα: 

Τα υπολείμματα ανθρώπινη σάρκας στους σωλήνες «πρόδωσαν» τον δολοφόνο δύο νεαρών γυναικών

Δείτε βίντεο: Ο Πομπέο αναχωρεί από το σπίτι του Μητσοτάκη στα Χανιά

Επιστολή στους Ευρωπαίους ηγέτες πλην Μητσοτάκη και Αναστασιάδη έστειλε ο Ερντογάν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης