Δράμα: Αντί να πάρει αναδρομικά, «χάρισε» 8.500 ευρώ σε απατεώνες!

Δράμα: Αντί να πάρει αναδρομικά, «χάρισε» 8.500 ευρώ σε απατεώνες!

Αναζητείται ο δράστης

anadromika
Άλλος ένας ανυποψίαστος πολίτης στη Δράμα δελεάστηκε από την προοπτική του «γρήγορου» χρήματος και την έπαθε, καθώς παρέδωσε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό σε έναν άγνωστο απατεώνα ο οποίος προσποιήθηκε τον υπάλληλο τράπεζας και τον έπεισε ότι η μητέρα του δικαιούται αναδρομικά από την περικοπή της σύνταξης της!

Ο άγνωστος επικοινώνησε τηλεφωνικά με το θύμα στο σταθερό τηλέφωνο του σπιτιού του και κατάφερε να τον εξαπατήσει με το πρόσχημα ότι η μητέρα του δικαιούται ένα πολύ μεγάλο ποσό, το οποίο για να το εισπράξει έπρεπε να καταβάλλει προκαταβολικά τον υποτιθέμενο... Φ.Π.Α.! Ο άνδρας πείστηκε και κατέθεσε 8.460 ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό που του έδωσε ο δράστης και υποτίθεται ότι ήταν της... τράπεζας!

Όταν αποκαλύφθηκε η απάτη, το θύμα υπέβαλε καταγγελία στην Ασφάλεια και από τις έρευνες των αστυνομικών εξακριβώθηκε ότι ο τραπεζικός λογαριασμός που κατατέθηκαν τα χρήματα ανήκει σε μια Ελληνίδα. Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκεστην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για να ταυτοποιηθεί και ο συνεργός της που παρίστανε τον τραπεζικό υπάλληλο.

Ειδήσεις σήμερα:

Τσιόδρας: Στο «πορτοκαλί» η Αττική - Πάμε στη λήψη περισσότερων μέτρων

Κακοκαιρία Ιανός τώρα: Live update - Συνεχής ενημέρωση

Ακυβέρνητο σκάφος με 55 μετανάστες στον Κυπαρισσιακό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης