Σπείρα Ελλήνων λήστευε αλλοδαπούς εργάτες στο Μεσολόγγι

Σπείρα Ελλήνων λήστευε αλλοδαπούς εργάτες στο Μεσολόγγι

Ένας εκ των ληστών συνελήφθη 

astynomia_peripoliko
Με ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί από τον ανακριτή Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου για ληστεία κατά συναυτουργία, συνελήφθη ένα από τα μέλη σπείρας Ελλήνων που είχαν διαπράξει τουλάχιστον δυο ληστείες σε βάρος αλλοδαπών εργατών γης στην Αιτωλοακαρνανία.

Ο δράστης με άλλους τέσσερις συνεργούς του είχαν πλησιάσει με αυτοκίνητο έναν αλλοδαπό εργάτη που κινούνταν πεζός στο Νεοχώρι στις 17 Μαρτίου, τον είχαν χτυπήσει με γροθιές και του είχαν αρπάξει 300 ευρώ και το κινητό του. Την ίδια ημέρα, αποπειράθηκαν να επιβιβάσουν με τη βία στο εσωτερικό του αυτοκινήτου τους άλλον έναν αλλοδαπό εργάτη γης που κινούνταν πεζός στην Κατοχή, αλλά κατάφερε να τους ξεφύγει. Όμως, τον πρόλαβαν, τον ακινητοποίησαν και τον γρονθοκόπησαν, αρπάζοντας 23 ευρώ και το κινητό του.

Η ταυτότητα ενός εκ των ληστών αποκαλύφθηκε από την προανάκριση που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας Μεσολογγίου και συνελήφθη με επιχείρηση με την συμμετοχή της Ο.Π.Κ.Ε., της Διμοιρίας Υποστήριξης Αιτωλίας και του τμήματος Αιτωλικού. Στη συνέχεια, οδηγήθηκε στον ανακριτή Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου για να απολογηθεί.

Ειδήσεις σήμερα: 

Κικίλιας: Όσο δεν προσέχουμε τόσο θα πρέπει να βρεθούν νέα μέτρα

Απίστευτος συνωστισμός στα Λαδάδικα Θεσσαλονίκης με ποτά και μουσικές

Κορωνοϊός: Αυτός είναι ο Νο1 τρόπος μετάδοσης – Οι δυο κινήσεις που προστατεύουν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης