Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι από τη χωματερή θα αποχωρήσουν οι πυροσβέστες που έμειναν στην περιοχή όλη τη νύχτα και οι εστίες θα αντιμετωπιστούν με επιχωματώσεις.
Η καύση των σκουπιδιών, πάντως, και ο αέρας που επικρατούσε το βράδυ προκάλεσε ταλαιπωρία στους κατοίκους αρκετών περιοχών της Αττικής.
Για το λόγο αυτό η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας έστειλε μήνυμα στους κατοίκους της περιοχής μέσω του «112».
Στο μήνυμα η ΓΓΠΠ καλούσε τους πολίτες να κλείσουν τα παράθυρα και τις πόρτες και να αποφύγουν τις μετακινήσεις, λόγω των επικίνδυνων καπνών από τις πυρκαγιές στον ΧΥΤΑ.
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.
Οι σύγχρονες ψηφιακές υποδομές της COSMOTE TELEKOM προσφέρουν τη δυνατότητα αξιοποίησης δεδομένων και προηγμένων εφαρμογών, με μεγαλύτερη ευελιξία, ασφάλεια και χωρίς υψηλές αρχικές επενδύσεις.