Ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ) στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος είχε, σήμερα, συνάντηση με τον αντιπρόσωπο της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγεςστην Ελλάδα κ. ΦιλίπΛεκλέρκ.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του στρατηγού ΚωνσταντίνουΦλώρου.
Στο επίκεντρο της συζήτησης, τέθηκαν θέματα που αφορούν στον ρόλο που διαδραματίζει ο ΟΗΕ στο προσφυγικό ενώ δόθηκε έμφαση στη συνδρομή των Ενόπλων Δυνάμεων στη διαχείριση των προβλημάτων που προκύπτουν από τις αυξημένες προσφυγικές ροές.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γης, οι δενδροφυτεύσεις σε Χίο και Βόρεια Εύβοια, που υλοποιούνται σε συνεργασία με τον περιβαλλοντικό οργανισμό we4all, αναδεικνύουν μια στρατηγική με συνέπεια και μετρήσιμα αποτελέσματα.