Καιρός: Δείτε χάρτες με τις αυριανές θερμοκρασίες

Καιρός: Δείτε χάρτες με τις αυριανές θερμοκρασίες

Ο καιρός την Παρασκευή: Αναλυτικοί χάρτες

iliofaneia_SK
Βελτιωμένος προβλέπεται  ο καιρός σε ολόκληρη τη χώρα για αύριο Παρασκευή, με περιορισμένη τοπικά ορατότητα τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες, ωστόσο αναμένουμε και μεταφορά σκόνης από την Αφρική.

Πιο αναλυτικά, την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020 σε ολόκληρη τη χώρα αναμένεται βελτιωμένος καιρός με κατά τόπους αυξημένες νεφώσεις στα βόρεια, και περιορισμένη τοπικά ορατότητα στα ηπειρωτικά τις νυκτερινές ώρες. Οι ατμοσφαιρικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης από την Αφρική ιδίως στα δυτικά και νότια.

Η θερμοκρασία  θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 8 έως 28 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 12 έως 32, στην Ήπειρο από 15 έως 29 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 15 έως 33 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 16 έως 31 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 17 έως 27, και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 15 έως 28 βαθμούς ενώ στη στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν στους 30 με 31 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο και στο Ιόνιο από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις έως 5 μποφόρ, ενώ στο Νότιο Αιγαίο θα επικρατήσουν άνεμοι δυτικών διευθύνσεων με εντάσεις έως 6 μποφόρ τοπικά.

Στην Αττική περιμένουμε ηλιοφάνεια με λίγες μόνο αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί με εντάσεις έως 5 μποφόρ τοπικά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 30 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη θα επικρατήσουν λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 17 έως 28 βαθμούς.
Κλείσιμο
kairos_paraskeuis_thermokrasies

kairos_paraskeui_ilios





Ειδήσεις σήμερα:

Τηλεργασία: Πότε πρέπει να δηλωθεί το 40% των εργαζομένων - Πώς συμπληρώνεται το έντυπο

Βρέφος βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στο Πεδίον του Άρεως

Καρπενήσι: Στο εδώλιο 80χρονη γιατί δεν είχε κόψει τα νύχια στο γαϊδούρι της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης