Κακοκαιρία Ιανός: Συνεχίζονται οι εργασίες από τον ΔΕΔΔΗΕ για να αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση μέχρι το βράδυ

Κακοκαιρία Ιανός: Συνεχίζονται οι εργασίες από τον ΔΕΔΔΗΕ για να αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση μέχρι το βράδυ

Σήμερα, συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ θα βρίσκονται στην Κεφαλονιά, τη Ζάκυνθο, την Ιθάκη και την Καρδίτσα

ithaka_ianos
Πυρετώδεις είναι οι εργασίες από τον ΔΕΔΔΗΕ για να αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση στις περιοχές που επλήγησαν από το πέρασμα της κακοκαιρίας «Ιανός». Συγκεκριμένα σήμερα, συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ θα βρίσκονται στην Κεφαλονιά, τη Ζάκυνθο, την Ιθάκη και την Καρδίτσα, ενώ όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε: «Τα ενισχυμένα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ σε όλες τις πληγείσες περιοχές, συνεχίζουν με εντατικούς ρυθμούς το έργο τους, με στόχο να αποκατασταθούν όλες οι σημαντικές ζημιές στο Δίκτυο Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας έως σήμερα το βράδυ».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΔΕΔΔΗΕ ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι η πρόοδος των εργασιών αποκατάστασης των ζημιών στο Δίκτυο Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας στις πληγείσες περιοχές από την κακοκαιρία Ιανός, διαμορφώνεται σήμερα Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου ως εξής:

Στην Κεφαλονιά επανηλεκτροδοτήθηκαν οι περιοχές Πεσάδα, Αγ. Θέκκλα Παλικής και Φισκάρδο και συνεχίζονται αυτή την ώρα οι εργασίες για την ηλεκτροδότηση της Αγ. Ευφημίας.

Στη Ζάκυνθο συνεχίζονται οι εργασίες αποκατάστασης μεμονωμένων βλαβών στη Χαμηλή Τάση.

Στην Ιθάκη προχώρησαν οι εργασίες στο Βόρειο τμήμα του νησιού, όπου υπενθυμίζεται ότι παρουσιάζονται τα σοβαρότερα προβλήματα λόγω μεγάλου αριθμού δέντρων που έχει πέσει στο Δίκτυο, ενώ η περιοχή έχει επανηλεκτροδοτηθεί έως και τνο οικισμό Σταυρός.

Στην Καρδίτσα, συνεχίζεται πυρετωδώς το δύσκολο έργο άντλησης των υδάτων και εκκρεμεί η ηλεκτροδότηση 5 υποσταθμών στο κέντρο της πόλης, καθώς τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ έχουν καταφέρει να ηλεκτροδοτήσουν 109 υποσταθμούς.

Τα ενισχυμένα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ σε όλες τις πληγείσες περιοχές, συνεχίζουν με εντατικούς ρυθμούς το έργο τους, με στόχο να αποκατασταθούν όλες οι σημαντικές ζημιές στο Δίκτυο Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας έως σήμερα το βράδυ».

Ειδήσεις σήμερα:

Αποκλεισμένα χωριά και καταστροφές στην Καρδίτσα - Νέα επιχείρηση για τους 40 εγκλωβισμένους στην Οξυά

Πέντε υποψήφιες για την θέση της Γκίνσμπεργκ στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ - Με ποια συναντήθηκε ο Τραμπ

Επιστρέψτε τα Γλυπτά του Παρθενώνα στην Ελλάδα: 18 Αμερικανοί βουλευτές έστειλαν επιστολή στον Τζόνσον
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης