Μύκονος: Άγρια επίθεση με λοστούς σε επιχειρηματία

Μύκονος: Άγρια επίθεση με λοστούς σε επιχειρηματία

Του έσπασαν το χέρι, τον χτύπησαν στα πόδια και στο κεφάλι έξω από το σπίτι του - Αργά το βράδυ της Δευτέρας μεταφέρθηκε με εναέριο μέσο σε νοσοκομείο της Αθήνας

mykonos-estiarorio_main012
Άγρια επίθεση από αγνώστους δέχθηκε το βράδυ έξω από το σπίτι του γνωστός Μυκονιάτης επιχειρηματίας, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε με λοστούς.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δράστες περίμεναν τον επιχειρηματία να βγει από την κατοικία του και του επιτέθηκαν χτυπώντας τον με λοστούς σε όλο του το σώμα.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να του σπάσουν το χέρι και να του τραυματίσουν την κνήμη του ποδιού, ενώ ο άτυχος άνδρας δέχτηκε χτυπήματα και στο κεφάλι.

Μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο του νησιού με μώλωπες σε όλο του το κορμί και υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία για τα τραύματα στο κεφάλι, η οποία βγήκε καθαρή.

Αργά το βράδυ της Δευτέρας, ωστόσο, κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί με εναέριο μέσο σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Το ΑΤ Μυκόνου διερευνά προανάκριση για την επίθεση στον επιχειρηματία που τον άφησε με ένα σπασμένο χέρι το οποίο θα πρέπει να εγχειριστεί αλλά και εξωτερικές κακώσεις στο σώμα από τον άγριο ξυλοδαρμό του.

Κλείσιμο
Οι πρώτες πληροφορίες εικάζουν ότι οι δράστες ήταν πιθανότατα μπράβοι της νύχτας, οι οποίοι ήθελαν να στείλουν ένα μήνυμα στον άτυχο άνδρα, ο οποίος προσπαθεί να συνέλθει από τον εφιάλτη που έζησε.

Προς το παρόν δεν έχει καταθέσει στην αστυνομία, κάτι που αναμένεται να γίνει πιθανότατα αύριο, ώστε να διαπιστώσουν οι αρχές αν μπορεί να θυμηθεί αυτούς που του επιτέθηκαν.

Ειδήσεις σήμερα

Κορωνοϊός: Η Αττική ξανά στο «κόκκινο» - Συναγερμός για τα νέα μέτρα στις πλατείες

Κλυδωνίζονται τα χρηματιστήρια: «Βουτιά» σε ΗΠΑ, Ευρώπη και Αθήνα - Τι «τρομάζει» τους επενδυτές

O άγνωστος πόλεμος με την Τουρκία - Πώς οι Τούρκοι δεν βρήκαν ποτέ τα ελληνικά υποβρύχια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης