ΑΑΔΕ: Κλειστές σήμερα τρεις ΔΟΥ στην Αττική, Ζάκυνθο και Αργοστόλι
Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων ανακοίνωσε πώς δεν θα είναι δυνατές οι συναλλαγές του κοινού σε τρεις ΔΟΥ
Κλειστές θα παραμείνουν και σήμερα οι ΔΟΥ Γλυφάδας, Κηφισιάς και Περιστερίου σύμφωνα με ανακοίνωση της ΑΑΔΕ. Όπως αναφέρει η Ανεξάρτητη Αρχή Δημόσιων Εσόδων, δεν θα είναι δυνατές οι συναλλαγές του κοινού, ενώ στη Δ’ Αθηνών δεν θα λειτουργήσει το μητρώο, με εξυπηρέτηση από την Α’ Αθηνών.
Σύμφωνα με τη νέα ανακοίνωση της ΑΑΔΕ σήμερα Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου θα παραμείνουν κλειστές οι ΔΟΥ Γλυφάδας, Κηφισιάς, Περιστερίου, Ζακύνθου και Αργοστολίου.
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.