Θρίλερ με πτώμα άντρα στο Ζούμπερι

Θρίλερ με πτώμα άντρα στο Ζούμπερι

Μεταξύ 65 και 70 ετών η ηλικία του - Δύο άντρες και δύο γυναίκες νεκροί σε παραλίες την Κυριακή

nekros_paralia
Θρίλερ με πτώμα άντρα, το οποίο εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή του Ζούμπερι την Κυριακή.

Η ηλικία του αγνώστου ταυτότητας άντρα υπολογίζεται στα 65 με 70 χρόνια, ενώ το ύψος του είναι 1,70μ. Η σορός του άνυρα εντοπίστηκε με μαύρο μαγιό.

Το πτώμα παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ραφήνας. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Δύο άντρες και δύο γυναίκες νεκροί σε παραλίες

Δύο άντρες και δύο γυναίκες έχασαν τη ζωή τους την Κυριακή σε παραλίες.

Η πρώτη περίπτωση καταγράφηκε στην παραλία του Σχινιά, όπου ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της μία αλλοδαπή γυναίκα 39 ετών. Η γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Νέας Μάκρης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Η δεύτερη περίπτωση καταγράφηκε το πρωί της Κυριακής, στην παραλία “Α' ΑΛΙΠΕΔΟ” Αλίμου. Μία 78χρονη αλλοδαπή ανασύρθηκε νεκρή και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Ασκλιπιείο Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Στην παραλία Γαλλίδα της Καρύστου, εντοπίστηκε επίσης ένα 63χρονος Έλληνας δίχως τις αισθήσεις του. Ο 63χρονος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο-Κέντρο Υγείας Καρύστου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ένας ακόμη θάνατος λουόμενου και συγκεκριμένα ενός 82χρονου καταγράφηκε την Κυριακή το πρωί στην παραλία Διονυσίου Χαλκιδικής.

Ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Νέων Μουδανιών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ειδήσεις σήμερα

Κορωνοϊός - Λαμία: Αρνητικά και τα 55 τεστ των μαθητών που βρέθηκαν σε πάρτι

Κορωνοϊός - ΠΟΥ: Αύξηση ρεκόρ στα κρούσματα παγκοσμίως

Σαουδική Αραβία: Αίρονται ορισμένοι περιορισμοί στις διεθνείς πτήσεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης