Πύργος: «Πορτοφολού» ετών… 12 άρπαξε μεγάλο ποσό έξω από τράπεζα

Πύργος: «Πορτοφολού» ετών… 12 άρπαξε μεγάλο ποσό έξω από τράπεζα

Αναζητείται γυναίκα συνεργός του κοριτσιού

portofoli
Ούτε που πέρασε από το μυαλό ενός άνδρα ο οποίος βγήκε από κατάστημα τράπεζας στον Πύργο έχοντας στην τσέπη του ένα σημαντικό ποσό, ότι το κοριτσάκι που τον πλησίασε ζητώντας του χρήματα είχε σκοπό να αποσπάσει την προσοχή του για να τον ξαφρίσει η ενήλικη συνεργός του!

Όταν το θύμα αντιλήφθηκε πως το πορτοφόλι του που περιείχε 1.400 ευρώ, μια τραπεζική κάρτα και προσωπικά του έγγραφα είχε κάνει φτερά, οι δράστιδες απομακρύνονταν ήδη τρέχοντας. Ωστόσο, ειδοποίησε αστυνομικούς της Ασφαλείας δίνοντας την περιγραφή τους και λίγο αργότερα συνελήφθη η 12χρονη «πορτοφολού», ενώ η συνεργός της διέφυγε με τα χρήματα.

Σε βάρος της ανήλικης σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή από κοινού που περιλαμβάνει την άγνωστη προς το παρόν γυναίκα η οποία αναζητείται, αλλά και τους γονείς της μικρής, οι οποίοι κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

Έκλεψαν κάρτα από τροχόσπιτο και έβαλαν βενζίνη

Στο τροχόσπιτο ενός Έλληνα παραθεριστή που ήταν σταθμευμένο στο Ρίο τρύπωσαν δυο Έλληνες που βρήκαν ξεκλείδωτη την πόρτα και άρπαξαν από μέσα 200 ευρώ, ένα κινητό, δύο κάρτες ψηφιακού ταχογράφου και δύο τραπεζικές κάρτες. Στην συνέχεια, πήγαν με το αυτοκίνητό τους σε ένα πρατήριο υγρών καύσιμων στην Πάτρα και πραγματοποίησαν δύο συναλλαγές συνολικής αξίας 19 ευρώ χρησιμοποιώντας την κλεμμένη κάρτα.

Όλα αυτά έγιναν το μεσημέρι της Πέμπτης, αλλά 24 ώρες αργότερα οι δυο δράστες συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., προσήχθησαν στην Ασφάλεια και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή με την οποία παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Ειδήσεις σήμερα

Τραγικό τροχαίο με τέσσερις νεκρούς έξω από την Πρέβεζα

Απίστευτη τραγωδία στην Πατρών-Πύργου: Νεκρό βρέφος από μετωπική σύγκρουση δύο οχημάτων - Βίντεο

Αυστηρό μήνυμα Πομπέο στην Τουρκία: Ανησυχούμε για τις έκνομες ενέργειες - Στηρίζουμε απόλυτα Ελλάδα και Κύπρο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης