ιαλτικές στιγμές έζησαν τα ξημερώματα της Πέμπτης, μητέρα και γιος στην Αγία Μαρίνα Στυλίδας, στη Φθιώτιδα.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ήταν λίγο μετά τις 4:00 τα ξημερώματα, όταν οι ληστές «μπούκαραν» στη μονοκατοικία τους.
Ο ένας από τους δράστες απείλησε με το όπλο τον 40χρονο και οι άλλοι δύο έδεσαν και φίμωσαν με μονωτική ταινία την 66χρονη μητέρα του.
Στη συνέχεια, άρχισαν να πιέζουν τον 40χρονο να τους δώσει χρήματα και όταν εκείνος αντιστάθηκε, τον χτύπησαν με το όπλο στο κεφάλι. Να σημειωθεί ότι ο άτυχος 40χρονος αντιμετωπίζει σοβαρά κινητικά προβλήματα μετά από τροχαίο.
Οι ληστέςέκαναν άνω κάτω το σπίτι και αφού πήραν πάνω από δυο χιλιάδες ευρώ, εξαφανίστηκαν μέσα στο σκοτάδι.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες μιλούσαν σπαστά ελληνικά. Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.
Η εποχή της ταχύτητας και της συνδεσιμότητας, φέρνει την ανάγκη για πολλά περισσότερα από απλώς μια καλή τιμή. Το Nova more έρχεται να καλύψει ακριβώς αυτή την ανάγκη: Η ολοκληρωμένη πρόταση της Nova, ενώνει Internet, σταθερή και κινητή τηλεφωνία, προσθέτοντας, παράλληλα, υπηρεσίες και δυνατότητες που κάνουν τη ζωή σου καλύτερη.