Σε γενική επιφυλακή βρίσκονται για δεύτερο 24ωρο οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής καθώς και η σημερινή ημέρα αναμένεται πολύ δύσκολη καθώς σε συνολικά 12 περιοχές της επικράτειας ο κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς είναι πολύ υψηλός.
Συγκεκριμένα σύμφωνα με τον χάρτη της Γενικής Γραμματειάς Πολιτικής Προστασίας πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς υπάρχει για:
η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν ενέργειες στην ύπαιθρο που μπορούν να προκαλέσουν πυρκαγιά από αμέλεια, όπως το κάψιμο ξερών χόρτων και κλαδιών ή υπολειμμάτων καθαρισμού, η χρήση μηχανημάτων που προκαλούν σπινθήρες όπως δισκοπρίονα, συσκευές συγκόλλησης, η χρήση υπαίθριων ψησταριών, το κάπνισμα μελισσών, η ρίψη αναμμένων τσιγάρων, κ.α. Επίσης, υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου απαγορεύεται η καύση των αγρών.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους