Ο ιδιοκτήτης αποθήκης ισχυρίστηκε ότι ο υπάλληλος του χρωστούσε 20.000 ευρώ – Τον άρπαξε με άλλους τρεις συμπατριώτες του και τον κλείδωσε στην αποθήκη
Θρίλερ στου Ρέντη με τηναρπαγή Έλληνα υπαλλήλου, από τον Αιγύπτιο εργοδότη του και τρεις συμπατριώτες του. Ο υπάλληλος από την Κρήτη, κατήγγειλε ότι ο αλλοδαπός ιδιοκτήτης της αποθήκης, λόγω οικονομικών διαφορών που είχε με τον Κρητικό, ισχυρίζεται ότι ο υπάλληλος του χρωστούσε 20.000 ευρώ, δεν πήγε στην Αστυνομία και θέλησε να λύσει μόνος του το πρόβλημα.
Έτσι, το Σάββατο, τον άρπαξε με άλλους τρεις Αιγύπτιους και αφού τον κλείδωσε στην αποθήκη του είπε ότι δεν θα τον αφήσει αν δεν του δώσει τα λεφτά. Ο Κρητικός επικοινώνησε με συγγενικό του πρόσωπο και ζήτησε να του δώσει 5.000 ευρώ με αποτέλεσμα ο συγγενής να καταλάβει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και να ειδοποιήσει την Αστυνομία.
Άνδρες του τμήματος Μοσχάτου έφθασαν στο σημείο όπου διαπίστωσαν ότι οι Αιγύπτιοι είχαν αφήσει τον Κρητικό, τους πέρασαν χειροπέδες και σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία με την κατηγορία της αρπαγής κατά συναυτουργία.
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»