Κοζάνη: Συνέλαβαν τους διαρρήκτες 19 σπιτιών

Κοζάνη: Συνέλαβαν τους διαρρήκτες 19 σπιτιών

Οι αστυνομικοί έπιασαν τους δύο διαρρήκτες επ' αυτοφώρω – Αναζητείται ο συνεργός τους

peripoliko_6
Στα πράσα έπιασαν οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. δύο Έλληνες ηλικίας 33 και 49 χρόνων, τη στιγμή που προσπαθούσαν να διαρρήξουν δύο σπίτια στην Κοζάνη, αλλά από την προανάκριση που βρίσκεται σε εξέλιξη αποκαλύφθηκε ότι είχαν «χτυπήσει» άλλα 17.

Στην Ασφάλεια όπου προσήχθησαν διαπιστώθηκε ότι οι δράστες, μαζί με έναν 33χρονο συνεργό τους που αναζητείται, είχαν συστήσει από τις 18 Ιουλίου εγκληματική ομάδα και είχαν διαπράξει 11 διαρρήξεις και έξι απόπειρες και είχαν αρπάξει χρηματικά ποσά και αντικείμενα συνολικής αξίας άνω των 19.360 ευρώ.

Στην κατοχή των δυο συλληφθέντων κατασχέθηκαν ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο το οποίο χρησιμοποιούσαν, διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία, ένα ζευγάρι γάντια, μια μάσκα, ένα ζευγάρι μάλλινες κάλτσες, τμήμα σπασμένου «μύλου» πόρτας και 35 ευρώ και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης που τους άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές σε βαθμό κακουργήματος.

Ρόδος: Τέσσερα Ι.Χ. οχήματα που ήταν σταθμευμένα στην πόλη της Ρόδου είχε διαρρήξει στις 29 και 30 Αυγούστου ένας Έλληνας, ο οποίος άρπαξε χρήματα από το εσωτερικό τριών από αυτά. Ο δράστης ταυτοποιήθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας, αλλά δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές που υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου.

Ειδήσεις σήμερα:

Νέες πολεμικές απειλές Ερντογάν: Αν δεν το καταλάβουν πολιτικά, θα το βιώσουν στο πεδίο της μάχης

Εθελοντικές αιμοδοσίες στον Δήμο Αθηναίων από 7 έως 24 Σεπτεμβρίου


Επίσκεψη Κικίλια στο «Σωτηρία» για επίβλεψη του έργου κατασκευής 50 κλινών ΜΕΘ  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης